tidig uppgång imorgon!

Haha, oj, jag har helt GLÖMT att blogga idag! Förlåt! Men jag tror faktiskt inte att världen går under p.ga det faktiskt! Imorgon ska jag gå upp klockan 05.30, ja ni läste rätt! Vi ska nämligen till Lysekil med skolan, och bussen går klockan 07.00! Jag kommer avlida! Jag använder faktiskt det ordet ganska mycket nuförtiden känner jag, aja, nu måste jag sova känner jag om jag inte ska..ja, det där ordet. Men vi hörs när jag kommer hem imorgon! Godnatt!
// alvi ♥

klädbesvär!

Sådääär, nu har jag gjort allt jag ska inför imorgon, käkat, gjort situps och duschat, ska bara lägga fram lite kläder också! Vad ska jag ha på mig imorgon? Att det där alltid ska vara så jäkla svårt! Slappkläder dvs jeans och tjocktröja eller lite mer "finkläder" dvs jeanstights och fin tröja? Aja, får se hur jag gör! Men nu ska jag snart söövaa, godnatt sötnosar!

Btw; Kom till mamma idag och Boston har blivit skitstor! Eller kanske inte haha men mycket större än innan!
Ej nytagen bild!
// alvi ♥

Room makeover

Nu har jag möblerat om i mitt rum! Eller jag flyttade lite så sängen, haha. Men det ligger massa kläder på sängen nu som jag måste fixa med, orkar inteee! Och sen några "bekanta" till oss och fikar eller något tror jag. Men nu ska jag strax käka lunch, tjingeling!
// alvi ♥

Vad ska man göra idag då?

Godmorgon vänner! Vaknade för en stund sen av att min låtsassyrra och min äkta syrra *skratt* skulle rengöra deras akvarie, och dom är inte tysta på morgonen direkt, eller aldrig egentligen..
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, alla kompisar ska typ spela match idag, men icke jag! Jag tränade inte fotboll i torsdags p.g.a mitt köttiga skoskav, aaaj. Men nu är det faktiskt bättre..! Varför får man jämt skoskav av nya skor? Det är inte särskilt kul för då måste man ändå använda dom för att dom liksom ska töja ut sig!
Men nu ska jag nog gå ner till köket och käka lite frullebulle tror jag, vi hörs sen!
// alvi ♥

h&m herr!

Jag ville bara tipsa om en sak, och det är H&M herr! Nu kanske ni tänker; Är hon helt galen eller nåt? Ohjaaa, det är jag! Men inte när det gäller h&m's herravdelning! Perfekt för oss "ickefjortistjejer" som hatar smala, tajta, formade tjej t-shirtar! Tröjorna på denna avdelning är raka, stora, även snygga och inte särskilt dyra heller enligt mig. Köpte faktiskt 2 plagg därifrån idag! Så kika gärna in där nästa gång du är på h&m!
// alvi ♥

shopping

Hej vänner! Förlåt för lite dålig uppdate idag men jag har faktiskt inte hunnit!  Gick upp vid 9 och sen vid tjugo i tio skulle jag möta linnea för att vi skulle stå i kiosken! Det kom ganska mycket folk tycker jag och jag fick lite panik över min stressade huvudräkning, hahaha. Men det gick finfint! Sen efter 2 timmar fick jag cykla hem i regnet för vi skulle till stan som sagt! Köpte en hel del faktiskt! Men innan vi började gå i affärer så åkte vi till farbror doktorn med evves fot! Den var helt varig och svullen, eeuw! Hon fick lite medicin och sen så åkte vi till stan och shoppade!
Dagens inköp:
H&M - 99kr


H&M - 298 kr


Gina Tricot - 199 kr


Ur&Penn - 29 kr och 298 kr

// alvi ♥

wallander - tjuven

Hallå! Nu är jag hemma och ska INGENSTANS! Fett skönt är det! Hade sovmorgon imorse så jag började 09.10, hade friidrott! Prövade på att hoppa häck, kasta spjut och springa 200 meter. Sen hade vi några mer lektioner..Sen åkte jag hem och var hemma i ca 2 timmar, sen var det innebandydags! Skitkul verkligen, men hur jääääkla varmt kan det bli i en sporthall? Helt sjukt..

Nu kollar jag på "Wallander - tjuven", verkar bra hittils men jag får väl kolla vidare och se om det är något är ha, ha en trevlig kväll! 

// alvi ♥

hallå

Jag är helt slut! Längesen jag var såhär trött faktiskt, shit alltså! skolan började 08.10 imorse, tycker fan det är barnplågeri att börja så tidigt haha, min åsikt ;) Sista lektionen var den jobbigaste och mest "trötthetsframkallande", fyspass! Vi brukar oftast vara inne och typ välja mellan 3 saker men idag fickl väl läraren något ryck för vi skulle på 5 minuter klä på oss och sen ta oss ner till slättens friidrott (där jag för övrigt tränar fotboll) så det var lite stressigt, hoppas han inte skrev upp oss, haha. Väl där nere sprang vi 3 kilometer, alltså 7, 5 varv runt friidrottsaken! 7,5, så jävla tråkigt! En annan mycket trevlig *host* sak är att jag hart världens köttigaste skoskav så jag sprang utan skor, aj..det var inte så smart tror jag haha. Men jag blev iallafall nöjd med tiden med tanke på att jag inte är en sån här unge som t.ex jossan (hahaha, förlåt jossan men du är ett bra exempel, haha) som är skitsnabb och har världens bästa kondition, det har jag aldrig varit och kommer aldrig vara! 

Men nu måste jag iallafall plugga lite, hur nu detta ska gå med min trötta hjärna?! 

// alvi ♥

Dagen i bilder


Julia och jag med våra nya fräscha färger, haha, silver is da shiiet!



Min sötnos. Älskar dig bäbis (L)



Nörd


Hahaha, klockren bild!

Sådär, det var min halva dag i bilder! 

// alvi ♥

Målar naglarna!

Hallå! Nu är jag med min kära vän Julia! Hon har fått sin något sena födelsedagspresent, som betsod av apelsinsaft, ett hemgjort kort och att jag bjuder henne på "sommaren med Göran"! Har velat se den jättelänge faktiskt! Nu målar vi iallfall naglarna, haha, typisk tjej"aktivitet"? Haha! Aja, nu ska jag måla mina! Vi hörs senare! 

// alvi ♥

linas kvällsbok

Hallååå! Kollar på Linas kvällsbok nu, fan va snuskig den va, haha. Menmen, inget annat på teve så vad gör man? Aja, nu ska jag kolla klart ;) 

// alvi ♥

äcklig skolmat

Hejhej! Nu är jag hemma från skolan, var tvungen att springa ner till köket och koka nudlar för jag höll på att dö av hunger! Liksom fiskbullar eller veg-gryta? Euuuw! Men köpte iallfall en lite fralla i skolans kiosk men hur mätt blev jag på den som har varit svinhungrig hela dagen? Inte så faktiskt. 

Nu kollar jag iallfall på top model 3 som går på 3:an, haha, snacka japanska verkar inte lätt om vi söger så, höhö.

Dagens;


Haha, fint med en liten sladd mitt i bilden!

Jacka - JC
T-shirt - JC, pappas..
Jeans - bikbok, stockholm

// alvi ♥



godmorgon

Hejsan! Klockan är nu 5 i åtta och jag ska snart rulla iväg till skolan. Hoppas ni får en trevligt dag, hejdå!

// alvi ♥

ullaredfynd




Haha, min låtsasmamma var i Ullared (gekås) igår och jag fick lite grejer, hon ville inte köpa kläder för vi ska ju till stan på lördag och shoppa loss, och för det andra så köper jag aldrig kläder när jag är där, bara underkläder och pyjamasar! Har på mig pyjamasen på första bilden nu, naaajs!

// alvi ♥

Bilen hela dagen.

Tjenare! Nu är jag hemma från Alingsås! Matchen slutade 4 - 1 till dom, inte så kul men dom var väldigt duktiga! Vi har trots allt inte tränat innebandy på hela sommaren förutom 2 träningar så dom var ju lite mer "fit for fight" än oss om man säger så, men sjukt kul var det iallafall! 

Har iallafall tagit en snabbdusch, hann knappt komma innanför dörren innan jag stog i bardummet haha. Ska äta upp fredagens/lördagens godis också, har hela Marabouen kvar, hohoho! 

Slänger in en dagens outfit också!


T-shirt - pappas, haha.
Tjocktröja - Gran Canaria.
Mjukisbyxor - Stadium. Jag tror fanimej att dom är designade och uppsydda av gud, så jääävulskt sköna!

// alvi ♥

nattii

Hej! Nu ska jag sova för jag ska upp tidigt imorn, hej 06.30 och hej allingsås, dags för innebandymatch! FYFAAAAN VAD KUL! Önska mig lycka till så ses vi imornkväll! 



// alvi ♥


extreme room makeover

Före: 


Efter:


Slutsats: Jag är duktig! 

// alvi ♥

rubrik?

Hejsan! Lämnade huset 10.50 imorse för att sen svänga förbi Julia och hämta henne och Anna som också var där. Sen var det match-dags, det gick SKIT! Menmen, jag spelar inte fotboll för matcherna, utan för träningen, roligast då. 

Sen åkte vi hem och lämnade min cykel och sen hämtade vi Ida (systers kompis) sen drog vi till stan. Syster skulle ha lite grejer och jag hittade en snyyyygg klocka! Men pappa sa att jag skulle köpa den nästa vecka när jag ska till stan med min låtsasmamma, haha. Använder inte klocka så ofta, kollar mest på mobilen, men den är nog skitsnygg som en accessoar skulle jag tro. Sen så fick jag vara lite stylist åt pappa jämt eftersom jag jämt gnäller på hans kläder! Han köpte en stickad kofta på Åhlens som jag ville ha först, haha, hoppas den krymper..Sen så köpte han en halsduk på h&m också, den var skitsnygg! 

Slänger in en dagens outfit också!


Tröja - JC (gammal)
Jeansleggins - Vila
Skor - Gran Canaria

// alvi ♥


nattgång snart

*gääääääsp*, sitter i min säng med syster och kollar på idol 2007, det är den här första auditionen (stavas det så?) och det är det som är det allra roligaste på hela idol haha. Att endel verkligen tror att dom kan sjunga men verkligen suger! Hahaha, jag förstår verkligen inte detta..

Ska borsta tänderna och göra situps snart också, uppgång 09.30 imorgon..dags för fotbollsmatch..pallar inte!

// alvi ♥

hemma

Sådär, nu är jag laddad med godis för kvällen! Köpte till syster också men hon får bara ta från påsen, haha! Jag som betalat, okej pappa ska ge mig pengar sen men det vet ju inte hon, right? 




Sen står det en smarrig cola i kylen också, och lite chips i skafferiet, åååh vilken perfekt kväll, men jag kommer bli tjock, ääääsch! Ska spela match imorgon och på söndag! 

// alvi ♥

godistime

Hallå! Nu ska jag iväg och handla godis i regnet, *tjockis*! Nej men det är faktiskt fredag och det har varot en hård vecka, haha, inte så lång, men hård. 

Ni får se vad jag köpte när jag är hemma! Smarrebarre kan jag lova!

// alvi ♥

gratisbio!

Jag är medlem på gratisbio.se!

Men grejen är den att jag glömde bort mitt lösen ord ett tag men nu är jag på G igen! Har läst på lindas blogg att hon får ihop jättemycket presentkort och sånt på sidan så jag blev lite sugen igen faktiskt! Ska kämpa mig uppåt och hoppas att det går frammåt!

Sidan är/verkar väldigt seriös, och om man kollar på t.ex lindas blogg så ser man att det verligen funkar!

// alvi ♥



lång dag

Hallå vänner! Nu har jag kommit hem från en låååång dag i skolan! Slutade typ 14.45 eller något, iförsig så började jag 09.10 imorse men det var segt ändå! 

Skulle egentligen till stan nu efter skolan med min låtsasmamma helena, men hon var tvungen att jobba..igen. Men hon sa att nästa vecka var hon ledig både fredag, lördag och söndag, och då skulle det bli något extra sa hon, yeey! Så jag håller ut! Jag har ändå inte hittat något speciellt direkt, eller jo det har jag ju! Två st tröjor och en väska från GT! Haha, det glömde jag! 

// alvi ♥

Stress

hejsan! Det har varit en stressig dag idag! Kom hem från skolan typ vid 3 och sen skulle jag vara hos sara vid halv fem för träning! Sen var jag så trött, eller död ska man nog säga att jag hara BAAAAAAARA slappat sen jag kom hem, haha. Nu ska jag kolla på CSI och packa lite, ska till pappa imorgon! 

// alvi ♥

minikalas

Hejsan! Nu är jag hemmafrån skolan, lektionerna började ungefär runt halv ett och då hade jag bara en lektion, teknik..Jossan däremot som har franska hade då två stycken! 

Och nu har jag varit inne hos grannbebisen och firat han lite, han fick en body med tiger på och jag och syster fick tårta, haha.

// alvi ♥

skola imorgon :'(

Hejsan! Vid typ 12 imorse drog jag och mamma till jossan och hämtade henne, sen drog vi till stan och Ica Maxi för vi hade inget bestämt som vi skulle göra jag och jossan. Jag handlade bara lite tofsar och jossan tuggummi, och mamma mat! 

Sen började vi gå/cykla mot träningen, mötte Mathilda på vägen också, hon är rooolig! Hahah, sen blev det träning. Fotboll denna dagen, det var väl en ganska rolig träning tycker jag..

Nu ska jag snart föna mitt hår så att jag slipper göra det imorgonbitti, BUHUUUUU SKOLAAAAAAAAAAAAAAA!!! :'( Smärta i mitt hjärta typ! Aja, om man inte vill jobba på statoil så är det väl lika bra att gå dit, vi har det väl ganska kul ändå tycker jag, hahah, eller vad säger du jossan? 

Uppdaterar när jag kommer hem från helvetet imorgon, blir nog runt 14.00 skulle jag tro!! 

// alvi ♥

INNEBANDY!

Jag lovar, jag ska bli bättre på att uppdatera mera! Haha. 

Idag vid typ klockan 12.30 så gick jag till Julia, vi lamade oss lite vid hennes playstation. Haha, vi körde friidrott, och jag sög! Men det var väldigt roligt och det är faktiskt huvudsaken tycker jag! sen vid 17.45 ungefär så skjutsade hennes mamma oss till sporthallen, och därifrån till fagerhult, dags för innebandyträning! OCH FY FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN VAD ROLIGT DET ÄR!! HELT SJUKT!! Det är helt klart en sport som ni som inte håller på med någonting speciellt på fritiden ska pröva! Ni andra också iförsig! Jag lovar, ni kommer älska det! 

I ♥ INNEBANDY! 

Nu sitter jag här nyduschad och mätt i magen och kollar på "Thomas Järveheden - seriöst roligt" på femman, han har humor den killen! 

BUHUUUU! JAG MISSADE CSI!!! BUHUUUUU!!! :'( 

// alvi ♥



rädd liten puppie!

Hahaha, har precis kollat på när Boston skriker och piper och skäller på en tom cola-flaska, haha. Livrädd! Vi rullade den över golvet och han bara ställde sig och skällde på den, sen sprang han iväg haha! 

match.

Hejsan! Kom nyss ut ur duschen, har spelat match! Matchen gick inte så bra och våran tränare är lite konstig. 

Nu ligger jag här i våran fotölj i vardagsrummet och käkar godis och chips från gårdagen, haha. har faktiskt ingen lust att resa mig på hela kvällen faktiskt, haha. Ska se om det finns nån rolig film att kika på.

// alvi ♥

nymålade naglar

Sådär, nu har jag tagit bort det svarta och lagt på nytt ljusrosa. Tycker faktiskt den färgen är väldigt fin!



FÖRE! Uuusch, hatar när mina naglar är omålade!



EFTER!  Mycket finare!


 
Att kameran aldrig vill sammarbeta..

// alvi ♥

den svaga punkten

Hejhej! Jag har en svag punkt..att blogga på morgonen.

Sov till ingefär 12 idag och sen skulle lillasyster åka och kolla på bio så nu sitter jag här hemma med alla hundarna, ska nog koka lite nudlar och så snart, är ashungrig!

Just nu ligger min lille prins junoir här på min mage och sover, donna och ivar ligger på en kudde i soffan och hedda ligger på golvet jämte mig och boston.

Nej nu ska jag käka, hörs senare!

// alvi ♥

Shopping + klippning!

Haha, säg inget idag heller..

Ställde klockan på 08.00 igårkväll så den vaknade jag av imorse, jag och mamma skulle klippa oss i ulricehamn hos mammas kund! Klippte bort det slitna och tunnade ut och klippte upp det lite men luggen fick vara som vanligt faktiskt, klippte bara av det slitna! Men jag blev ganska nöjd faktiskt! Ett plus är ju att det röda i färgen har börjat försvinna också, gooood! 

Mamma skulle in och jobba på Österängen en stund så hon släppte av mig på a6, var väl där inne högst en halvtimme men jag köpte iallafall en hoodtröja som jag blev kär i häromdagen, på h&m herr faktiskt! 


Håret, försökte få till ett litet smile också, haha.


Tröjan jag köpte idag, den är gigantisk! 249kr - h&m herr! 

Sen så var jag ju på a6 i..onsdags också, då köpte jag detta:


Jeansvästen - 150kr - bikbok


Den långärmade tröjan, den är inte blå utan lila! 149kr - bikbok


Och mussetröjan! 249kr - h&m 

Sen idag så stack jag och mamma in på Ica Maxi på hemvägen och jag har varit så grymt sugen på en ben & jerry glass hela veckan så det fick hänga med hem för min del! 


Yummie! 

// alvi ♥

Varit med jossan hela dagen!

Heeej! Och säg inget, jag vet! Haha! Idag har jag iallafall varit hos Jossan idag hela dagen och det har varit naajs! Först laddade vi över alla bilder som vi har tagit tillsammans dom sista gångerna vi har varit, för att datorn vill inte sammarbeta med oss när vi ska skicka bilder till varandra. Vi lagade också väldigt god mat, vi äger på det kan jag säga. Vi la fiskpinnar i ugnen (för vi kan inte steka dom, hahah, det blev sushi en gång, hahaha!) och sen så gjorde vi potatismos, och sen så gjorde vi lite sallad! Vi la också upp maten enligt tallriksmodellen, haha, vi är duktiga! Sen började det åska!! Det var jätteläskigt för hela huset skakade och den var typ bara 2 kilometer ifrån huset, shit var läskigt det var! Men när det slutat regna och åska/mullra så så drog vi till träiningen. TROR NI INTE ATT DET BÖRJAR ÖÖÖÖÖSREGNA??? SVAR: SJÄLVKLART!! Damp! Ah fasen vad kallt det var, hahaha! Sen när jag kom hem så tog jag iaf ett varmt bad, och det var vääldigt najs för jag har typ inte badat på flera år (jag har ju självklart duschat, haha).

Aja, det där inlägget blev ganska långt och ointressant? Men nu ska jag iallafall kolla klart på "du är vad du äter" hahaha, jag som precis klämde i mig en hamburgare, hahaha.



Mina älsklingar!

// alvi ♥

a6

Hejsan! Dagens första inlägg blev ganska sent känner jag haha. Men det var faktiskt såhär att jag vaknade och sen så ringde mamma och sa att hon var hemma om 30 minuter och sen skulle vi dra till a6 en sväng, det är ett "shoppingcenter". 

Eftersom min mobil inte vill sammarbeta med mig när jag ska ladda upp bilder från den och jag inte har någon egen kamera, fast juste det har jag, men nu åkte mamma hem med kläderna, haha. 

Kläderna fanns inte på hemsidorna, korv också, meeeen..jag köpte iallafall, en lila långärmad tröja från bikbok 149kr,en  jeansväst bikbok - 150kr, och en ganska tjock tröja med musse och mimmi på från h&m - 249kr! Lägger nog upp bilder någon annan dag när jag är hos mamma.

// alvi ♥





Boston älskling

Nu har alla puppiesarna flyttat :(  Förutom min lille prins Boston! 






// alvi ♥

dålig uppdatering..

Hej! Jag vill bara be om ursäkt för väääldigt dålig uppdatering dom här senaste dagarna! Själv så hatar jag när bloggare inte bloggar, men jag förstår självklart att folk har annat att göra, dum är jag inte! 

Nu sitter jag iallafall i min säng och kollar på So you think you can dance, jag är inte så intresserad av dans men det var det enda sevärda på tv, haha. 

// alvi ♥

Seg morgon

Hejhej! Idag har det varit en riktig slapp-dag. Gick upp typ vid halv 12 och så gick jag direkt ner till teven, haha. Men nu har jag skickat iväg lillasyster och hennes 2 kompisar till Ica för att köpa pyttipanna och ägg så jag kan laga mat till hela sverige typ..nej men till alla oss iallafall. 

Nu ska jag fortsätta lama mig frmaför datorn,tjiiing!

// alvi ♥

innebandy är livet!

Hallåå snyggingar! Nu har jag precis kollat på CSI NY och det var skitbra! Innan det var jag på säsongens första innebandyträning, FAN VAD GÖTT!!! Så jäävla kul är det alltså! Kände att jag hade lite ont på baksidan av låret, men det är nog från min och Jossans lilla cykeltripp till domsand i lördags, har ju ont i rumpestumpen också, haha. Men vi får hoppas att det går över tills imorn, då det är fotbollsträning! 

Nej men nu ska jag kolla klart på filmen jag precis satte på, Wallander, innan frosten.

// alvi ♥

Goodmorning

Hallå vänner! Vaknade vid 10 ungefär och nu ska jag pallra mig ner till köket och äta lite frukost! Vi hörs sen! 

// alvi ♥

Tävling hos Julia Berg!


Nu pågår en tävling hos Julia Berg där du kan vinna en goodiebag fylld med en massa roliga saker! Reglerna är enkla, var med och tävla du med, tryck HÄRSponsorer för tävlingen är: Pärlsmycken,BambubutikenHappystoreGlamourenWishdesignBlingitBeautifulmeKarin HerzogGirlstuff,Design AtengaFrozzaPay less 4 qualityPussBemi SmyckenSmyckespecialisten

// alvi ♥

filmmys

Just nu: Äter chips och dipp och kollar på Wallander, hämden. 

// alvi ♥

huvudvärk

Hallå. Nu har jag kommit hem från matchen, gick apa men det var ASVARMT + att vi inte hade några avbytare..så jag skyller på det, haha, nej men det är ett jättebra lag faktiskt!

Mitt huvud håller på att sprängas p.ga värmen så jag ska vila lite nu känner jag, men vi hörs senare! Tjingeling!

// alvi ♥

Match..

Godmorgon! Nu har jag precis kommit upp från köket, mätt på en glamorös frukost bestående av 2 rostmackor med prickikorv + äppeljuice, glamoröst var ordet!

Usch, jag är inte alls taggad för match. Visst jag gillar fotboll, men matcher, njaaaa...Sen så tycker jag inte alls om när det kommer massa folk och kollar när man spelar heller, och vilka kommer och kollar idag? Typ hela släkten, okej, inte hela släkten men mamma, mammas kille peter och pappa, uuusch! 

// alvi ♥

godnatt

Nu ska jag göra situps och sova, ska spela match imorn så det är bara att tagga, *orkaaaar inte!!' 

// alvi ♥

Gadreob

Jag fick ett ryck och rensade min gadreob, jag är fattig på kläder, haha. Kan ju inte ta kort eftersom mobilen krånglar..

// alvi ♥

Dagen som slutade i katastrof..ah, nästan iallafall!

*Pust* Nu har jag precis kommit ut från duschen. Jag och Jossan har varit och badat hela dagen vid Domsand, jätteskönt i vattnet och inte ett moln på himlen, kan det bli bättre? Svar nej. Jossan tog med sig sin systemkamera så det kanske blir några bilder sen om hon skickar dom idag.

Nu ska jag snart äta lite grillat, yummie!

Ajuste, hahaha. Jossan tappade sin mobil i vattnet där vi var och badade typ vid en brygga men den landade på en sten som tur var. Hahaha, när den plumsa i vattnet så skrek hon typ över hela domsand:

- ALVA KAN DU HÄMTA DEN?!???!?!?

Hahaha, så jag fick typ skutta ner i vattnet och gå på dom väldigt äckliga stenarna, euuw! Det skrattar vi åt nu i efterhand men mobilen funkar inte så det är ju dock inte lika kul. 

// alvi ♥

sängen nästa

Nu ska jag stänga av datorn och försöka sova, godnatt! 

// alvi ♥ 

Dagens inköp

Munkjacka - H&M 249kr, ser inte så plastig ut i verkligeten!

Mjukisbyxor - Stadium 249kr


Skor - Scorett 399kr

// alvi ♥

Hemma och mätt i magen

Hallå igen! Nu har jag precis ätit upp min kebabtallrik från "Rhodos" eller ätit upp kanske jag inte ska säga, dom är ju rätt maffiga så åt typ halva, haha. När jag kom hem från kusinerna så väntade jag på att pappa skulle komma hem, sen drog vi till stan och shoppade lite, blir ett inlägg med sakerna jag köpte  senare! Nu ska jag smälta maten och kolla lite på..ja va hette filmen...NORBIT, juste! Den går på femman just nu och jag har absolut ingen aning om vad den handlar om men det verkar vara nån komedi av något slag iallafall!

Ha en bra fredagkväll!

// alvi ♥

Hos kusinerna!

hejsan! Jag är hos mina kusiner, därför jag inte bloggat! Nu ska vi snart käka korvstroganof, yummie!

// alvi ♥

Typ världens varmaste dag?

Hejsan! Nu har jag precis duschat och kollar på "Fringe" det är en kriminalserie tror jag, fast det är ganska konstiga fall det handlar om. För några veckor sen var det en jätteorm som slingrade runt i stan och bet massa folk, haha. 

Nu ska jag torka mitt hår och göra mina situps, godnatt!!

// alvi ♥

Sen frukost

Hej vänner! Nu har jag alldeles nyss slått upp mina blåa små ögon, fan va gött det är att sova länge alltså! jag får väl snart vandra ner till köket och äta mat till frukost, känns inte så lockande men måste åka härifran till träningen halv 5. och julia den himla rumpungen åker iväg från mig, IDAG IGEN!!! Herregud...när ska hon få sin vackra present (hon har fyllt år, för ett tag sen, haha) har hon tänkt? Aja...hon kommer ju tillbaka! 

Nej men nu kurrar min mage så jag får la ta och käka "frukost" snar..

// alvi ♥


lista

Var precis inne på "izabella.devote.se" (länkgrejen ville inte funka). Hon hade skrivit en liten sak om sköna små saker här i livet.

- Att nysa.
- Att topsa öronen.
- Att klia på myggbett.
- Att bajsa när man är riktigt bajsnödig.
- Att kissa när man är riktigt kissnödig.
- Att tvätta bort sminket efter en lång utekväll/dag. (stämmer dock inte på mig då, haha.
- Att duscha när man är sjuk.

Tyckte den här listan var så jäkla sann så jag var bara tvungen! 

// alvi ♥

High chaparral

Hejsan! Nu är jag hemma från High Chaparral! Det har varit jättekul och jättevarmt, nästan lite för varmt. Kom hem för ca 1 timme sen och så har jag käkat och så, typ ätit en bulle och en glass på hela dagen, så det va jävligt gott med mat i magen nu iallafall! Vad som mer händer idag har jag faktiskt ingen aning om, gick upp kvart i 7 imorse så jag är helt död typ nu, så det blir väl en tidig sovgång om jag lyckas med det. Sen ska jag ju göra mina dagliga situps, kommer inte palla..men jag måste!!!

Glömde såklart kameran så jag har inga bilder!

// alvi ♥ 

time for bed!

Nu MÅSTE jag sova! Godnatt!

// alvi ♥

trött!

Guuud va jag är trött! Idag har jag hunnit med att träna fotboll också, det tar på krafterna, haha. Men nu ska jag nog gå ner och äta lite kvällsmat, kanske kommer ett inlägg senare.

Åker till "high chaparal" tror det stavas nånting i den stilen iallafall, haha. Åker dit med mina kusiner och moster och hennes sambo, kusinerna är 7 och 4 år och pojkar så det blir nog inte en lugn stund skulle jag tro, haha. Men det blir allafall inga inlägg på dagen, pker vid åtta-tiden på morgonen, jag kommer dö..

// alvi ♥

lama samtal

Godmorgon! 
Vaknade för en stund sen (12.30) av att min mamma ringde från jobbet:
jag - mmm
mamma- kanske dags att gå upp nu?
jag- nää..
mamma- Inte konstigt att du inte sover på nätterna!!
jag - gör jag visst..

hahaha, typ sådär lamt var det samtalet. Hatar att prata i telefon när man precis vaknat, varför kunde inte Thea svara?

Menmen, hon lamade väl sig framför teven som vanligt skulle jag tro..Nu ska jag iaf gå ner och mysa lite med valparna, och sen ska jag käka lite frukost. 

Ha en bra dag!

// alvi ♥

Sovdags..snart!

Nu ska jag kolla på CSI som börjar om typ 1 minut, sen ska jag sova och inte vakna på väääldigt många timmar!! 

Godnatt!

// alvi ♥

Ett herrans liv

Just nu sitter jag här i min säng och kollar på ett herrans liv, kvällens gäst är Mark levengood. Faktiskt ganska kul, särskilt när dom ställer ja eller nej frågor, haha. 

// alvi ♥

Deprimerad

Hallå! Klockan typ..20 i ett idag så kom Jossan hit, därför jag inte uppdaterat. Vi stack ut direkt på stora gräsplätten och fotade valparna! Blev en held del och faktiskt väääldigt många bra också, härligt! Så nu skickar väl hon dom nån gång ikväll skulle jag tro! Angående håret så är jag riktigt deprimerad, haft luva på mig hela dagen! Usch vad fult det är! Vägrar ha sån här hårfärg när skolan börjar säger jag bra, kommer bli mobbad isåfall, och det vill vi ju verkligen inte! Men nu ska jag iallafall kolla allas bloggar och så det blir väl iallafall ett "godnatt-inlägg" senare ikväll/inatt skulle jag tror! 

// alvi ♥

Ny hårfärg

Observera mitt orginal hår, går inte utanför dörren såhär!
Jag själv blev faktiskt inte alls nöjd, tur att det är en toning som går bort efter ett tag då! 
Vad tkr ni? 

the prince of darkness

Just nu: The prince of darkness eller nåt, blev ganska mycket mörkare än jag väntat, hahaha, bilder kommer senare! 

toning av hår!

Hej, idag har jag faktiskt bara latat mig ute i solen med valparna och några grannar typ, haha. Sen åkte jag och mamma till mormor och morfar och städade bilen och käkade, yummie! Det här blev ett kort inlägg men nu ska jag tona håret, lär ju ta en stund.  Tjiiing!

// alvi ♥

drömskorna som luktar alvi!

Hejsan! Vill bara börja med att säga förlåt för dålig uppdatering idag, har varit fullt ös hela dagen faktiskt! Gick upp sådär vid halv ett eller nåt och satte mig med valparna ute i gräset, övade lite att gå i koppel lite också, det tyckte dom dock inte var jättekul. Sen efter en stund kom bästa vän Julia, hon stannade här till klockan 6 ungefär för jag var tvungen att hoppa in i duschen och sätta på mig vettiga kläder för vi skulle upp till några "bekanta" på middag halv 7 och hon skulle hem och äta vid ungefär samma tid. Så nu har jag för en stund sen kommit hem, vi åt något kött och potatis och jättegod sallad och bearnaisesås, väldigt gott var det iaf. Sen har jag också gjort mina 100 situps som jag gör varje kväll, ska försöka få fram en snyggare mage än nu iaf..hahaha. Skulle också färgat mitt hår ikväll också men det blev inte av eftersom vi gick och åt nu på kvällen..

Jag har också med min talang försökt att tjata till mig ett par skor av mamma, går dock inte så bra denna gång för hon genomskådade mig på något konstig sätt så jag får väl tjata lite på pappa eftersom jag för innan sommarn sa till honom att jag vet vilka höstskor jag vill ha, och det var dessa som jag fortfarande vill ha nu då..nu blev det förvirrande här men hoppas ni förstår, ska försöka hitta en bild..

Det va inte lätt att hitta en bild på dom svarta kan jag säga! 

// alvi ♥