281010

Tjenis. Fett chill dag i skolan idag, tre lektioner, so - sitta vid datorn och jobba med redovisning i en timme, slöjd - vi hade vikarie så det var lamt, och idrott - spökboll. Sen åka till ica och köpa fika, ska fika på engelska-lektionen imorn bara för att våran engelska-lärare är världens bästa! Älska Karin liksom!
Är inte på världens bästa humör idag, många som märkt det haha,man kan ju inte vara den glade 24/7 ;) Men nu måste jag plugga spanska och gör några cepefrågor om Islam, ORKAR INTE!! Tagga lovet, inga läxor bara massa chill, fett nice! Sova också, åh jag älskar att sova, sjukt gött!
Men ah, vi hörs vänner (:
Ska nog ta och kolla på en Zlatanvideo, honom blir alltid glad av, världens bästa ♥

271010

Tjenis. Orkade inte blogga igår, riktigt seg. Drog iallafall hem till pappa idag efter skolan, gjorde en PowerPoint om ett ämne inom Islam, haha. Blir nog bra ska vi se, redovisning på fredag.
Har spanskaläxa tills på fredag med, vi får alltid aaaaaaaasmycket läxa när vi har spanskaläxa. Så jag måste nog öva på det, näst sista läxan innan jag slipper skolan i 3 veckor. Tror jag spyr så härligt är det! Höstlov + prao 2 veckor är inte helt fel alltså.
Nej men nu måste jag göra läxa, vi höres!

Milan-Napoli

Hej! Mitt internet låg nere igår så kunde inte blogga, och nu har min mor betalat 79spänn för att jag ska få se Milan-Napolimatchen (det nerladdade programmet sände inte den matchen) så jag ska plugga lite no och kolla på det. See you!
//alva

231010

Halloj. Vaknade vid 12 idag, riktigt skönt att sova ut!
Sjukt ont i ljumskarna idag, vettefan om det beror på dålig strechning igår efter matchen eller att jag sträckt mig igen. Är iallafall i stort behov av ett par sånnadär byxor att ha under shortsen för mina ljumskar i vilket fall som helst. Börjar bli trött på att ha ont i dom hela tiden!
Men nu ska jag käka! Vi hörs!

Vinst i Falköping

Tjena. Hemma från Falköping nu, blev vinst med 5-1, gjorde 1 mål, feting najs. Sen donken då, och dom är fan inte snabba dom som jobbar där, herrejesus. Det var iallafall riktigt gott med salta pommes när man svettats som en liten utter, haha. Freeesh!
Ska plocka bort alla mina 45678 klädesplagg från sängen och sen nana tror jag, riktigt trött! Vi höres!
//aalva

match!

Tjeniiiiis! Hemma från school nu, slutade 15.20, inte kul. Ska snart packa ihop min matchväska och glida ner till sporthallen. Dags för match! Den börjar halv åtta, i Falköping, så ah, hemma sent. Käka på donken med haha, veckans happening! Men det blir lätt så när man bor i ett litet hål!
Bossi har växt han också!
//aalva

pluggar spanska

hola amigos! Sitter här och pluggar spanska och kollar på Criminal Minds, bästa programmet!
Har varit hemma från skolan idag, kände att jag inte var på topp precis. Mår bättre nu iallafall så imorn blir det skola + match, yäy.
Har också hittat en intressant Zlatanvideointervju, watch it HERE!

sjukling

häääällåååå. Sjukt seg dag i skolan idag, bara bilden som var rolig. Menmen, hade iallafall olagligt ont i halsen imorse men gick till skolan ändå. Där blev det värre, fick feber och skit med. Stannade iallafall kvar i skolan hela dagen, lite onödigt ja men pallar inte ligga efter massa. Får helt enkelt hoppas på att det går över tills på fredag då jag har match, får inte vara sjuk då! Ska krossa falköping!!
Förövrigt så fick Milan stryk igår, 2-0. Inte okej. Men det är inte heller så jävla lätt för anfallarna (Zlatan, Pato och Ronaldinho) att göra mål om mittfältarna/backarna inte ger dom något att jobba med? Det behövs en boll för att det ska bli mål, och hur kommer bollen upp till anfallarna? Jo backarna och mittfältarna ska arbeta upp den! Hallå, SAMMARBETE! Herregud.
Zlatan var glad! (dock världens sämsta bild! Tagen med mobilen på dataskärmen)
Kolla som sagt i datorn, funkade hur bra som helst! Inget hackande eller någonting! Rekomenderar verkligen det programmet jag använde, finns att ladda ner HÄR.
Ronaldo är ju en aning snygg om vi säger så, dock en jävla mes på fotbollsplanen, filmar HELA tiden.
//aalva

Livets match ikväll!

Hola amigos! Slutade 20 över 3 idag, inte okej! Sen hem och äta, glo på teve och sitta vid datan, fett nice. Men nu ska jag i allafall dra på mig träningskläder och glida ner till sporthallen och träna bästa sporten, INNEBANDY! Sen skynda hem duscha, äta och sen glo på livets Champions League match, AC Milan - Real Madrid, fett spännande match men hejar såklart på Milan! För vem spelar där? Jo Ibraaaa! Fett bra är han!


Haha, jag kanske kan döpa om bloggen till zlatan.se eller något, skulle passa bra tror jag!
Aja, måste skynda mig, vi ses och hörs!

Tävling, igen!

Jag är med och tävlar om en HTC Legend på Dennis blogg. Telefonen är olåst också, mycket bra! Var med och tävla ni också!

Ledig dag

Har varit hemma i ca 2,5 timme men inte orkat blogga förens nu. Slutade då vid 12 och drog sedan hem, gick ut med Borren och Ivar sen kom mamma hem och lagade mat. Spaghetti Carbonara, världens bästa!! Hon hade även köpt tidningen, och kolla vad jag hittade i sportbladet:
Lovely!
Men nu ska jag börja packa ner halva mitt liv och sen dra till pappa för att vara där en vecka, kanske drar och solar innan, fett najs!
ha ett bra liv.
//aalva

vinst i vårgårda

Idag var det uppgång vid halv nio och sen samling vid mitt andra hem, sporthallen. Därefter drog jag och laget vidare till Vårgårda, 1 timme och 40 minuter bort. Efter en sjukt rolig match där åkte vi hem med 3 poäng i bagaget, vinst med 12-2! Sjukt gött! Sen åkte vi och käkade på donken, då var alla hungriga som in i norden och jag var en av dom som åt för 30 pers kändes det som hahaha, men det var nice!
Sen när vi var hemma igen slängde jag och mamma (som körde) oss i soffan och kollade på hyrfilm, någon Wallander. Var väl inte superbra men den funkade när hjärna var lite halvt borta.
Men nu ska jag tagga ner lite och skriva ut lite bilder så hörs vi imorgon!
//aalva

comeback!

Hallå vänner! Funderar starkt på att dra igång bloggen igen. Inte för att jag har ett superroligt och intressant liv men ändå, det är ju rätt roligt det här med blogg. Jag får försöka iallafall!
Sen så är det såhär att jag är medlem på en sida som heter Gratisbio, det är en fett bra sida för dom som vill ha gratis presentkort och andra roliga sakeeer. Bli medlem HÄR.
Ah, på gränsen iallafall! Kungen!
Jag har då även sen jag slutade blogga gått och blivit lite halvt besatt av Zlatan, men that's life!
// aalva

tävling!

Canvasfabriken.se har många fina tavlor, nu kan du vinna en av dessa hos Julia!

Här är jag med och tävlar, jag vill självklart ha en av tavlorna på min gud Zlatan!