maaaassa läxor!

Hallåhallå. Nu ska jag strax plugga, skriva lite på min berättelse som vi jobbar med på svenskan, lite spanska, so, engelska och massa skit, usch! Nyduschad är jag också, jag och mamma var ute och sprang 3km innan.

Skulle ta svinvaccinet imorgon också men eftersom jag har träning så tvingade jag mamma att byta dag till onsdag haha. Jag vill ju inte missa träningen! Men nu är det dags för läxor, ska lägga mig tidigt idag tror jag så det är bara att sätta igång!

back to hell tomorrow

Hejhej. Matchen idag förlorade vi med 4 - 0 men vi var sjukt bra ändå! Vi spelar i en 92/93-serie så alla är typ skitstora men vårat lag är så himla bäst så om dom ska vinna så får dom fan kämpa!

Nu ska jag gå ner och tvätta mitt hår, sen ska jag äta choklad och sen sova, tillbaka till helvetet imorgon. Usch, jag har verkligen ångest inför mina betyg i matte och NO :S

grymt rolig match idag!

Hejsanhoppsan. Idag gick jag upp klockan 06.45, samling 07.30 till match. Åkte bil i ungefär 1,5 timmar och sen spöade vi skiten ut Vårgårda med 11 - 3, jag gjorde 3 mål, tjoho! Sjukt kul var det att spela match idag!

Sen kom jag hem och käkade kebab och sen hade jag och familjen (minus Thea) xbox maraton med nåt bilspel, man får ju fan aids så arg blir man när man kör in i något och fastnar haha. Nu ska jag gå och kissa och sen ska jag spela sims, hare bra! Själv så har jag match imorgon med så bloggar på kvällen!

dags för träning

Häällååå! Sitter här i min nybäddade säng och väntar på att klockan ska bli halv 5, då ska troligtvis min pappa skjutsa mig till min träning, för han ska hämta mig efter (för att vi ska handla) och då pallar jag inte cykla hem innan det så cykeln får vila idag, haha.

Den här dagen har varit en surdag, började med att vi hade sovmorgon till 09.10 med gympa. Jag bytte om hemma och tog med mig kläder att ha på mig resten av dagen då, tror ni inte att jag glömde byxor? -.- Men Emma var så snäll så jag fick låna hennes (något små, strl 160) mjukisbyxor, var inte en jättesnygg blandning jag hade på mig till slut men jag lever i alla fall! Men nu ska jag fixa det sista innan jag måste draaa, vi hörs!

ny dator snart!

Wohooo! Nu har jag beställt en ny dator, fan va gött! Men jag kommer ändå sakna min klump tror jag, alla minnen vi har tillsammans. Vi har ju varit något av bästisar i 2 - 3 år nu haha. Jaja, jag får njuta av dom sista dagarna vi har tillsammans nu, inte för att klumpis ska skrotas, men min lillasyster ska få han! Menmen, det blir nog bra.

Nu ska jag gå ner och fylla min mage med något gott, see yaaa!! happy happy!

Mathildas talangfulla kusin :D

Hello. Jag sitter nu och lyssnar på ett klipp med Mathildas kusin som sjunger och spelar gitarr, sjukt bra! Kolla på det på Mathildas blogg!

Desperate housewives är på i bakrunden också, sjukt bra det också. Hahah, jag gör alltid korta inlägg och likaså detta, ska plugga! Godnatt!

dagen med mathildutt

Hallåhallå. Följde som sagt med Mathilda hem efter skolan, vi lagade potatismos och värmde pannbiff och sås, smarrebarre! Sedan så skrev vi en sammanfattning på ett studiebesök som vi gjorde på tekniken för några veckor sedan, ska vara inne på onsdag men nu var det gjort, skönt!

Nu ska jag packa min gympaväska tills imorgon och kolla på CSI, vi hörs imorgon!

usch jag är dålig på rubriker..

Halloj. Nu har jag precis duschat och lagt i värmeskydd och lite sånt i håret, gött att ha det gjort så kan man sova 5 minuter längre imorgon haha, usch skola imorgon..

Ja vad ska jag mer skriva, imorgon ska jag följa med Mathilda hem efter skolan, alltid lika trevligt med den flickan ska ni veta! Vi ska tydligen göra pannbiff, men aja, det går nog bra! Men nu ska jag sova, sov så gott mina vänner!

framtida andramålvakt?

Hallå! Sitter här med Boston och myser, ska snart släcka tror jag, är grymt trött..

Hade match idag, den vann vi med 3 - 0 men våran ordinarie målvakt (jossan) var sjuk så amanda som brukar spela vänster forward fick hoppa in som målis. Hon var sjukt bra för att aldrig ha stått innan, höll nollan gjorde hon också! Imorgon ska jag och mamma kaaaanske åka in till city och kolla på lite möbler + dator, wihoo!

trött som pip

hoho, ska sova snart. Match imotgon, okej den är klockan halv fem men ändå, me like energi, haha. Är sjukt trött! :O Höll på att somna sista lektionen och var lite lagom osocial mot min "bänkkamrat", haha. Men sen var det att leka med juliababe, wihoo! Vi var lama och drog sen till träningen, go träning!

Nej nu vill jag sova, nattilurran (skämt).

ny färg på nailsen

hejhej. Sitter här i sängen och har precis målat naglarna, fick bli rosa idag efter ca...2 veckor med lila, det var lagom avskavt kan jag ju säga..

Ikväll är det criminal minds (wohoooo!) som jag självklart måste kolla på. Men det börjar inte förens om en halvtimme så då hinner jag kika lite på mina favoritbloggar, woho!

grymt mycket i skolan!

Hello! Sorry att uppdateringen blir lite dålig nu på veckorna men det är så jäkla mycket i skolan! Hade svenskprov idag och engelska och spanska glosor tills imorgon, så det är lite att göra. Men nu måste jag fortsätta med plugget, hörs imorgon!

zlatan is the shiieet

Hejsan! Sitter här nu i pausen av fotbollgalan och pluggar svenska, sjukt tråkigt! Zlatan (även kallad kungen enligt mig) har redan kammat hem ett pris också, lovely! Nej nu ska jag stänga av datorn igen men ni får ha det så bra, bloggar nog inte imorgon tror jag, måste plugga! Ha det bra.....jo föresten!! Jag fick vg på no:provet, härligt!

darin är tillbaka i mitt hjärta :D

Ojsan! Jag glömde helt bort att blogga igår, oops. Men så kan det gå när man har annat för sig.

Just nu sitter jag i min säng och myser med prinsen och datorn haha, han ligger så sött på ryggen och vill att jag ska klia honom på magen, gulleplutt. Ska snart hoppa in i duschen också, skola imorgon *buhuuuu!* Men en sak jag ser fram emot i veckan är om vi får tillbaka no-proven, ganska nyfiken på att se mitt faktiskt!
nej nu ska jag hoppa in i duschen, ska bara lyssna en gång på denna, han är grym! Ni skulle sett hur kär jag var i honom från typ fyran till femman eller något hahaha, hela mitt bänklock var täckt med bilder på snyggingen!

nejnejnej

junkyard 699 spänn
junkyard 799 spänn



styleofaviator.se 185 spänn
Usch vad fult! Det vill jag inte alls ha, inte alls..

Pimpimbåtar i mitt hjärta

Helloo. Just nu sitter jag och kollar på Idol och käkar choklad. Träningen gick bra och var skitkul, härligt! Nu ska jag snart hoppa in i duschen (okej efter Idol), ja, jag vet att jag är jätteseg men när jag kom hem så skulle jag äta och nu var det ju Idol, det får man ju inte missa!

+ att jag har kommit på att sånna där pimpimbåtar på ask är jääävligt goda, MUMS JULIA! Hahaha!

usch, prov!

Hello! Idag var det skola som vanligt och sen var det hem och vända och sen dra på utveckligsamtal. Det gick bra som vanligt, är ingen stökig problemunge eller vad man ska säga haha, bara lite osmart ibland. Men han sa i alla fall att jag skulle fortsätta som jag gör nu så skulle det gå finfint!

Har no:prov imorgon så jag har pluggat hela eftermiddagen/kvällen så nu ska jag ta en paus och läsa bloggar och kolla på Criminal minds, hörs imorgon!

pluggdag

Hejhej! Sitter här efter en liten paus med NO:n, prov på fredag *pust*. Idag är det onsdag och det betyder en ganska lugn och skön skoldag, bara 3 lektioner! Vi hade svenska, hemkunskap och teknik! På hemkunskapen gjorde vi jättegoda piroger och på tekniken gör vi en ficklampa haha.

Nu ska jag kika vidare på NO:n, hörs imorgon då jag även ska ha utveckligsamtal, läskigt!

hej onödigt inlägg

Tjenare! Hinner faktiskt inte skriva om min dag, måste plugga! Onödigt inlägg med ah, jag lever!

jag vill ha nya jeans!

Hur snygga?

Svar: Jävligt snygga! Från Nelly.

bad day

Hejhej. Hann inte blogga igår så det blev inget inlägg..

Idag var det första skoldagen då, jättekul host. Har NO-prov på fredag så det är bara att plugga på här hemma, också jättekul, host. Nej nu ska jag hitta på något kul, hörs imorgon.