300112

Hellooo! Sitter å pluggar massa matte, har ett jättestort matteprov imorn, uuuuh! Får panik! Tycker verkligen inte om matte! Men det är bara att göra sitt bästa, mer kan man ju inte göra! Sen när provet är gjort så kan jag bara chilla i några dagar och sen drar jag! Hur gött?! Har redan börjat packa väskan och planerat massa, huehue.

Måste fortsätta plugga nu, vi hörs, ciao!


AC MILAN <3

Vinst med 3-0 mot Cagliari och Zlatan var helt underbart, fruktansvärt bra! Nu sover jag gott inatt, godnatt ciao!


One night in Mullsjö

Tjotjo!
Vaknade upp i Mullsjö hos Linnea med henne å Julia imorse. Jag å Julia åkte dit vid 6 igårkväll å chillade lite. Åååh vad jag tycker om dom, mina favoritflickor ♥
Blev väckt av nötterna runt elva och sen så åkte jag å Julle hem igen runt 1. Blev att plugga matte och det är ju såååå tråkigt! Men har man prov så har man...Får nog sitta hela morgondagen och trycka in skiten i huvet också, segt. Blev en supersnabbis in till stan och a6 också, systern min skulle kolla på en JB-plansch och jag var ändå sugen på en matte-paus så varför inte hoho. Åkte förbi hemmakväll på hemvägen också och köpte en redig godispåse, kom hem å tryckte i mig en jävla massa godis så nu mår jag inte gött.
Ska ta å sova nu med, peeace!

Bästa bästa bästa bästa AC Milan

Hellooo!
Nu är jag glaaaaaaaaaaaad! Milan vann precis sin italienska-cup-match mot Lazio. 3-1 blev det med mål av Robinho (grattis Robinho din målsumpare) som var jävligt vackert, sen en jävla bomb rätt upp i måltaket av Seedorf och sen sist men absolut inte minst *trumvirvel* *bomombombooooom* ZLATAAAAAAAAN! Åååh lilla (okej han är verkligen inte liten, man ser t.om hans ansikte väldigt bra från läktaren när man kollar på han = mäktigt jävla stor) älskade Zlatan ååh va du är bra! Lyser upp min tråkiga vardag! Iallafall hahah, zlatan blev inbytt runt den 70:e minuten och sen dröjde det inte länge förens han blev fri med målvakten och placerade in bollen i mål, vackert!

Imorn är det en vecka tills jag åker och jag kan inte riktigt förstå! Hahahha, denna resan har varit bokat sååå länge men det är liksom min drömresa (kiss my ass Thailand) och den har alltid varit så långt bort! Men nu är det så nära, och snart är det jag som får åka till Milanshopen i Galleria san Carlo och köpa världens finaste tröja med nummer elva på ryggen och bränna fett med cash, snart är det jag som får sitta på en görmysig plaststol i kylan på San Siro och bara le och kolla på det bästa jag vet! LYCKLIG!

WHAT?!

Hellohello!
Sitter här i ren harmoni på samhällslektionen och skriver på skitrapporten, KLAR NU! Iallfall, kikar in lite på aftonbladet och hittar det här:

JAG ÅKER DIT OM 9 DAGAR!!! JAG ÄR RÄDD!!!!

10 days left

Elloooo!

Sitter å kollar på Grey's anatomy, kan va en av världens bästa serier faktiskt!
Var å tränade innan, gick på bandet i rask fart (kan inte springa med knät) å sen körde jag igenom kroppen med olika styrkeövningar. Väldigt skönt och faktiskt ganska kul! Sen gick jag hem och nu sitter jag alltså här! Ska skriva klart min rapport (går låååångsamt!) som ska vara inne imorn och sen funderar jag på att läsa Zlatans bok igen, den är ju så bra, rolig å fin hihi. Haha nä men jag älskar den!
10 dagar kvar till Milano nu med, börjar bli reeedigt nervös nu alltså! Men sååå taggad!
Nu ska jag duscha, tjarååå!

Köp boken HÄÄÄÄÄÄR


taggad tjej

Tjohooo!
Är av någon anledning sjukt speedad! Har nog aldrig hänt efter skolan innan, haha men braaaa dååå! Sitter och försöker få ihop den sista biten på min vetenskapliga rapport, inte kul! Vill kunna göra roliga saker efter skolan istället för att behöva sitta å jobba med skolskit efter skolan, blir aaaarg! Menmen, snart är det lov men innan det ska jag ju faktiskt till ITAAAAAALIEEEEEEEEEEEN! Jag är så sjuuukt taggad att jag tror jag dööör! Men samtidigt så har jag sån resfeber och massa. Är ett sånt sjukt kontrollfreak när det gäller vissa saker, typ...tänk ifall inte biljetterna till Milan - Napoli kommer fram, tänk ifall mitt pass dampar å vakterna på flygplatsen ba; "näää du får inte komma ut ur sverige för du kan ju faktiskt vara en terrorist". Hahaha okej kanske inte riktigt så allvarliga saker men ändå! Sjukt nervös! Bara 11 dagar kvar! Woopwoop!
Men nu måste jag ta tag i plugget, see you later bros!
Blir tredje gången jag får äran att kolla på denna mäktiga man!

220112

Hajhaj, jag kollar på grisbandy, hajdo


210112

Tja!
Ligger i soffan i pyjamas å kollar på film, sjukt nice. Fattar inte riktigt filmen men den är mysig ändå haha.
Ska snart klä på mig osv och åka å kolla på lagets match. Ska kolla med julle som heller inte ska vara med, två små smärtdrabbade muppar är vi!
Ikväll blir det bara chill med min syster och sovmorgon imorn. Kanske ska kolla på innebandymatch då med, får se, ska iallafall kolla på världens bästa Milan klockan 15. Möter samma lag som i onsdag, Novara, fast denna match är en seriematch så förhoppningsvis är Zlatan med, I like it!


You gotta love it!

Hittade den här helt sanslöst fina tatueringen på en av alla mina "gilla-acmilan-sidor" på facebook. Tatueringen är enligt mig sjukt fin! Inte bara för vad den föreställer då haha, utan mer själva budskapet och passionen till klubben! Texten betyder något i stil med "AC Milan, du är mitt liv". Åååh det är så fint! A true supporter, you gotta love it!


HV-sump

Tjululu! Sitter här i min älskade säng och kollar på MTV, spelar sims på Ipaden å kikar runt på internet. Kom hem från Julia runt halv tio, mådde inte helt 100 och mamma var ändå ute och körde så ja. Kännt mig febrig och kall hela dagen, men får hoppas att det bara var något tillfälligt.
Hos Julia så kollade vi iallafall på HV, som åkte på sump efter straffar. Vi tog även en promenad till konsum och handlade lite. Sen så åt vi goood mat och som ni kanske ser (om inte tryck f5) så fixade vi min design. De största ändringarna är gjorda men som alltid så finns det saker att slipa på!
Idag är det för övrigt en bra dag! JAG ÅKER TILL MILANO OM EXAKT 2 VECKOR - 14 JÄVLA DAGAR! Helt sick är det och jag är så sjuuukt taggad! Väntat i över 6 månader och nu är det så nära, woopwoop! Nedräkningen fortsätter so stay tuned!
Ciaoooo ♥
Jag och bästa i somras!

Kaos, stress och skratt!

Helloooo amigos!
Dagen började som ni kanske läste med att jag kom till mitt skåp och så var det uppbrutet, då blev jag ARG! Haha, nä arg blev jag väl inte men man hör ju jämt om att folk bryter upp skåp men aldrig att det händer en själv liksom! Så ah, vågade först inte öppna skåpet ifall alla böcker hade varit borta (man vet aldrig, finns idioter till allt), jag menar skolböcker är ju inte billiga och jag har INTE lust att köpa nya nu när jag ska ut och resa! Men sen så öppnade jag skåpet iallafall å det verkar som allt var kvar, scooore! Så jag fick låna ett lås av min mycket trevliga klasskompis Sanna som hade ett extra, snäll tjej! Men nu har jag fixat ett nytt, jävligt fett lås som jag hoppas är omöjligt att bryta upp haha, annars vågar man ju inte ha sina saker där i, särskilt inte datorn och en sån där dyr skolminiräknare, jeez!

Följde med Lenny (Linnéaaaa) hem efter skolan sen, skulle skriva våra vetenskapliga rapporter tillsammans, rätt smart av oss med tanke på att vi skriver om samma ämne! Fick endel gjort innan mamma hämtade mig och så åkte vi hem. Städade lite på mitt rum, rensade gadreoben bland annat..

Nu ska jag ta och äta lite och sen ska jag välja ut några bilder som jag ska ha med i bloggdesign imorn.

Peeeace!


Bra start på dagen!

Hur less blir man?


Inte okej

När jag var påväg hem från gymmet hörde jag på radion att ikväll klockan 22.00 händer värsta grejen! EL CLÁSICO MINA VÄNNER! Först blev jag förvånad å tänkte; "hur sjutton kan jag ha missat detta?" Jag menar, jag är världens fotbollsnörd och kollar den där "fotboll-på-teve-ikväll-appen" minst två gånger per dag! Iallafall strax efter det insåg jag att det är TVÅ matcher som jag vill se idag, och dom sänds nästan samtidigt! Milan - Novara (italienska cupen och nu El Clásico. Jag menar, el clásico är bland det bästa man kan se i fotbollsväg (om man bortser från alla filmningar och annan skit), det är liksom den matchen hela sportbladet (I looove sportbladet) är fylld med dagen efter! Och om jag inte har sett matchen så fattar man ju NADA! ÅÅÅÅÅH I-LANDSPROBLEM x100! men samtidigt..Milan är Milan och jag älskar Milan! Jag måste kolla på Milan!


Ledig

Tjoo. Sitter och skriver lite på min vetenskapliga rapport som vi håller på med i svenskan och samhällskunskapen, är aptråkigt men vad ska man göra?

Diskuterar även lite med min fina jullebulle om hur min design ska se ut. Hon är så snäll den lilla bullen så vi ska va på fredag och så ska hon fixa den åt mig. Har lite bilder jag vill ha med bara men inte så mycket mer så det blir en överaskning även för mig haha.
Var ju även hos doktorn i morse. Inte så jätteroliga nyheter där men ah..det är bara att köra på med rehab så får vi se hur det blir sen. Ingen idé att ligga hemma och deppa, det blir ju inte bättre av det!
Taggar beach 2012 med! Har lovat mig själv att träna på bra (hur det nu ska gå med ett pajat knä) så att jag slipper skämmas på stranden i sommar haha! Så nu är det bara full fart! Tror tom att jag ska åka till gymmet sen och cykla lite och köra styrka, måste ju göra något! Kan inte bara ligga hemma å svullna upp haha.
Nu ska jag gå och pussa på min Bossi, ciao!
Helt sjukt att en sån liten klutt kan ge en så mycket kärlek ♥

I väntan på mat

Hellooo. Jag sitter här ensam i min säng, hungrig som ett as, med en grym smärta i mitt knä och läser min läsläxa. Helt seriöst, läsläxa hade man typ i trean - INTE I ETTAN PÅ GYMNASIET! Men helt seriöst, fjolligt..
På tal om knät så ska jag på läkarundersökning imorn och ta en titt på skiten och förhoppningsvis hitta felet, woopwoop! Ska vara där vid 9 typ och få har jag egentligen idrott så jag behöver inte åka till skolan imorn! Hur gött?!
Men nu ska jag äta, vi hörs!


170112

Chacha bloggen! Haha, nej usch det där lät fult..Hej iallafall! Sitter utanför klassrummet med Linnea och Linn, och väntar på att religionen ska börja. Håller på med Islam just nu ifall jag inte minns fel, ganska intressant iallafall. Lång dag idag, går från 8-16 och sen ska jag och mamma åka till någon sån där trafikskola eller något och fixa papper så att jag kan få börja övningsköra sen när vädret är lite trevligare, najs! Har en bild i huvudet om att jag ska vara en naturbegåvning på bildkörning...meeen vi får väl se hur det blir med den saken!

Time to sleep

Det blev tyvärr inget pris till Zlatan, det gick som ni kanske vet till Marcus Hellner! Även jag som inte är någon skidfantast överhuuuuvudtaget kan hålla med om att kan vara värd det. Sålänge man slår en norrbagge så är man ju snäppet fränare en en vanlig skidåkare alltså!
Fick också tillfälle att lipa som ett litet barn en 47:e gång i ordningen till en av alla hyllningar av en av världens finaste människor, Stefan Liv. Att hans bortgång har påverkat så många, i alla åldrar, i alla städer, är helt sjukt! Det bevisar vilken otroligt fin människa Stefan var och vilket inflytande han har haft på så många! Stefan Liv - Alltid saknad, aldrig glömd <3


Svenska Idrottsgalan

Vill bara påminna alla om att ikväll klockan 20.00 sänds Svenska idrottsgalan på ettan! För mej är det ett måste att kolla för världens bästa Zlatan Ibrahimovic är nominerad till Årets manliga idrottare! Sjukt nice!
Så nu tycker jag att alla håller tummarna och hoppas på det bästa!
Peace.
Bild från 2007 när Zlatan vann jerringpriset, framröstad av svenska folket! Priset går till den som utfört Sveriges bästa individuella idrottsprestation. Väldigt trevligt!

En tanke om en nystart!

Ellooooo! Har under en tid gått runt och funderat på ifall jag ska dra igång bloggen igen. Lite Milan, fotboll, vänner, världens bästa Zlatan såklart och lite annat trevligt som jag håller på med. Jag tycker det låter ganska bra faktiskt!
Måste absolut fixa en ny design också, har insett att jag inte är någon jesus och att det skulle passa bättre med lite bilder som kan kopplas till mig! Så ifall det finns någon vänlig själ där ute som kan hjälpa me, for free, att fixa en riktigt vrålsnygg design så är det fritt fram!
Ciao!