vilaaa

Hallå elle som jossan brukar säga! Nu ligger jag här i min säng och är sjuuukt trött! Ska kolla på efterlyst på tv3play och vila lite innan jag ska iväg till linnea och vara "leka" lite med mina vänner Linnea, Julia, Dennebooi och Pontus! Förövrigt så gick matchen idag bajs!

min rygg gör ont :(

Hejsan. Nu ska jag strax sova, har samling till match 07.30 imorn, HÄRLIGT! Not. Får se hur det går att komma upp imorgon bitti och sen spela match med min mongorygg, jag har typ sträckt mig riktigt ordentligt och jag är jävligt trött på att ha ont och gå runt som en 85-åriga gammal kärring haha. Aja, nu måste jag sova, godnatt!

Alvin goes pudel

Hejsan. Idag har jag varit med julia, igen. Och gud vad trevligt det är med den bruuuden asså! Vi satt och glodde på teve i några timmar men sen så bestämde vi oss för att röra på fläsket och cyklade till centrum och hyrde film och köpte godis. Vi hyrde "17 again" och den var faktiskt riktigt bra tycker jag, Zac efron är ju inte ful om vi säger så..

Nu sitter jag i alla fall här med mitt pudelhår och glor på teve och bläddrar runt bland sveriges bloggar, härligt!
Me right now haha, nej men detta är faktiskt min 10-åriga storpudel Hedda!

sovit hos julia

Hallå! Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag sov över hos Julia och då kände jag att jag skulle vara lite social istället, och imorse åkte vi in till stan, jag hittade tyvärr inget. Nu ska jag kolla på Grey's men gå in här och kolla på videoinlägg hos världens skönast snubbe och skratta lite!

Trevlig dag med mina älskade puckon :D haha

Hej, idag har jag varit med Jossan och Dennebooooi haha. Möttes vid halv två typ och jag kom la hem vid halv sju tror jag. Vi hade skitkul och jag och Jossan ägde ut Dennis så stort på Wii. Han sa att vi inte skulle klara en aktivitet på det där spelet för det kunde inte ens han, vem kunde den aktiviteten grymt bra? Jo jag och Jossan haha.

Nu sitter jag i alla fall här i min säng och käkar mina chips jag köpte igår haha. Skitgoda! Känner mig ganska duktig för jag åt en sallad till lunch, okej sen åt vi lite choklad hos dennebooi men ändå. Nu ska jag sluta babbla och spela lite sims istället! Hejdåå!

härlig dag!

Hallå! Idag har jag varit med Jossan! Vi möttes vid sporthallen där det var den så kallade knallemarknaden. Massa små stånd med massa skit typ haha, vi köpte i alla fall varsin påse grymt goda och ekologiska chips!

Sen så gick vi hem till Jossan som tog femtioelva år kändes det som haha. Väl där hemma så lanade vi bomb it (askul spel på spela.se) och filmade cp-film på mig och åt hahaha. Sen när klockan närmade sig..fem (?) typ så följde Jossan mig en bit och sen så skildes (?) hahah vi åt och jag rullade hem själv. När jag kom in hemma så satte jag och mamma på den nya Wallander-filmen, prästen tror jag den hette. Var inte jättebra tycker jag. Nu ska jag göra någonting kul med min stenklump så godnatt! VI HAR LOOOOOOOOOV!!

sims hela dagen

Hallå! Har varit med Emma idag och hon gick precis hem, vi har typ spelat sims hela dagen haha. Skitkul faktiskt! men en fråga, hur stor är risken att man adopterar 2 barn och dom heter Amin och Ramin? Hahaha, det lyckades jag och Emma med!

Nu ska jag i alla fall kolla på Blog Awards på tv400! Ha en bra Lördagskväll!

hej jag är lam

Hej mina vänner! Har tränat för en stund sen och nu väntar jag på att pappa ska komma hem och göra hamburgare haha.

Och nuuuu...pratar jag med min kära vän jossan på msn, hon säger att jag är dryg, buhuuu, not hahahah! Usch vad jag är lam! Jag gissar på att det är för att jag är så jäkla trött haha. Nu ska jag inte skämma ut mig mer så vi hörs tomorroooow!
Vi ÄR snygga, haha.

jävla matte!

Hej jag heter alva och nu ska jag tröstäta godis för att jag suger kamelkuk på matte och matteprovet idag gick kamelfitta.

massa läxor

Hallå! Nu är jag hemma från skolan, vi hade bara 3 st lektioner idag! Svenska (som är grymt tråkigt), hemkunskap + prov som inte var jättesvårt och sen så hade vi teknik men vi åkte på studiebesök på en godisfabrik! Vi fick äta halvfärdigt godis och massa annat haha. Efter det så cyklade jag om min kära vän Lillie hem tillsammans :D Nu ska jag plugga lite matte (prov imorn) men våran lärare sa att man inte kunde öva på det men lite uppfrisknin gbehöver jag nog haha. Och sen ska jag plugga spanskaglosor och engelskaglosor. Hörs imorgon!

Mina små sötnosar =)

en timme extra sömn

Hallå! Sitter här och kollar på Desperate Housewifes och pluggar lite hemkunskap. Har lagt i värmeskydd till håret också, så att det inte bränns av imorgon när jag ska platta det haha. Har sovmorgon till 08.55 imorgon men jag funderar på att stänga av all elektronik vid tio, alltså vanlig tid ändå! Har varit sjukt trött denna veckan så vi får se om det hjälper att sova en timme extra! Godnatt!

hej godisgris

Hellooo! Här sitter jag och äter mig fet på ett helt pringlesrör och en påse med kolasnören från IKEA haha, ska nog sluta snart innan jag blir tjockare :D

Hemkunskapsprovet var visst nu på onsdag så det ska jag plugga till, och sen måste jag plugga på engelskaläxan till torsdag!
Fick tillbaka spanskaprovet idag som vi gjorde i torsdags, JAG FICK MVG!!! Jag har aldrig fått det innan! Det känns skitkul faktiskt! Får se om man får någon belöning kanske, haha..

mys med släkten

Hejsan! Idag har jag umgåtts (?) med mina kusiner och moster, hennes sambo och mormor och morfar. Åkte till mormor och åt och fikade, sen åkte jag moster och Oskar (sambon) till IKEA och handlade lite till deras hus.

Det var mina kusiner och dom som köpte en av valparna, Yoda, och han har blivit skitstor! Typ lika stor som sin mamma haha, typ..2 eller 3 gånger större än Boston! Helt sjukt!
Yoda älskling för länge sen haha.

lamt, kort och trött inlägg

Hejsan, nu är jag hemma från matchen som vi tyvärr förlorade med 7 -1. Nu är jag skittrött och funderar på att sova lite..vi hörs imorgon!!

high school night, inte bra

Hejsan! Ska stänga va datorn snart, match imorgon! Okej det är samling halv två men jag vill ändå vara utvilad!

Har varit i sporthallen hela kvällen typ, först träning och sen "high school night" som inte var någon höjdare precis...+ att jag har jävligt ont i mitt finger (brände mig på plattången häromdagen)! Godnatt!
KOM HEM FRÅN TURKLAND JULIA, SAKNAR DIG! <3

knappt lovlig

Hallå! Sitter här och övar på läxan som är tills imorgon, Europakartan + 15 huvudstäder, blä. Länderna sitter ganska bra tycker jag men huvudstäderna var ju bara konstiga haha..

Är sjukt trött idag så det blir att sova direkt efter criminal minds (som jag förövrigt tjatat om hela dagen haha, meeen...nu kom jag på att vi har sovmorgon imorgon! Får se hur det blir med den saken då haha.
Sen så tog jag hem min läsbok från skolan också, knappt lovlig (av Katarina von bredow, världens bästa författare!) heter den och jag har läst halva och jag är helt fast! Skitmysig bok verkligen! Ska försöka läsa lite i den sen..ska läsa Sofis mode också, sjutton vad jag ska läsa idag!
LÄS!

prov imorgon

Hejsan! Jag är skittrött nu efter att ha råpluggat i fem timmar! Tycker det var väldigt duktigt av mig faktiskt, eller hur? Hade i alla fall glömt bort lite snyggt att det var spanska prov imorgon, skitsmart alva, SKITSMART!!! Jaja, det är rätt mycket gamla läxor och sånt och dom sitter fortfarande kvar i skallen på mig så, ah..

Nu ska jag ta en paus från spanskan, man blir ju nästan lite galen av att bara sitta och stirra på främmande ord haha! Kika på Arga snickaren och läsa Sofis mode ska jag också göra innan jag stänger ögonen och förstås kolla på spanskan en gång eller två, hörs imorgon!

vanlig dag

Hellooo! Idag har jag varit i skolan och sen så har jag tränat. Efter träningen provade vi ut träningsset och overall, eller bara overalltröjan för byxorna hade inga resår nere vid benens slut, lite surt. Har i alla fall kollat på Desperate housewifes också, spännande! Nu ska jag snart sova så godnatt och jag vet att min blogg är jävlig dålig och jag skriver bara för att jag måste eller så..

ingen skola för mig idag

Hola amigos, qué tal? Vi har spanskaprov på torsdag så måste ju öva lite haha. Har hemkunskapsprov på onsdag också, ska öva på det ikväll har jag tänkt. Stannade iallafall hemma från skolan idag, har haft så in i helvetes ont i magen hela natten och när jag vaknade så att gå till skolan skulle aldrig gått, suttit där och försökt att tänka medans man ska koncentrera sig på att magen gör så fruktansvärt ont, nej tack!

Nej nu ska jag plugga!

innebandy i stöpen

Hejsan. Är hemma i lugn och ro nu, efter att spelat match i stöpen typ utanför skövde tror jag. Vi vann med 7 - 2 och jag gjorde faktiskt 2 assist, kul! Just nu går top model på teven så det kikar jag på och sen kommer ju även ensam mamma söker, wihoo haha.

hemma efter en dag på a6

Hejsan! Nu är jag hemma från stan, fick med mig en hel del faktiskt. Har käkat middag också så nu är jag riktigt mätt och go haha.

Jacka - intersport 900 kr. (jag fick till en lite ful min där men dissa den lite sådär..)
Fejkuggs - skopunkten 249 kr.
Trosor - Lindex 69,90  och 59, 90 kr.
Tumvantar - stadium 99 kr.

hemma från skolan

Hejsan! Nu är jag hemma från skolan och har precis käkat. Ska snart rulla ner till sporthallen också, dags för träning.

Ska klä på mig nu så vi hörs imorgon, då lägger jag också upp bilder på det jag handlat!

så jäkla shoppingsugen!

Hejsan. Har pluggat massa matte sen jag kom hem och ska efter världens bästa criminal minds kika på svenska landskap och tätorter på seterra en sista gång också.
Ska till stan på söndag och då ska jag kolla på massa grejer jag blivit kär i haha, skor, jacka, halsduk, vantar och leggins, får se om det blir allt, skulle inte tro det..

Fotografering

Hejsan! Följde med Sofia hem efter skolan, likaså Mathilda. Sofia skulle ta lite bilder på henne till en grej (JAG VILL OCKSÅ HA EN SYSTEMKAMERA!!!!) , jag och Lillie (som kom efter en stund) fick hålla i en stor vit pappersrulle typ haha. Det var inte heeelt enkelt eftersom det blåste som in i helvete, den typ..gick av. Bilderna blev i alla fall coola tycker jag. Efter att Lillie och Mathilda åkt hem så fick även jag vara modell haha. Vi sminkade mig lite "gulligt" och sen satte vi igång.. Bilderna får ni se när jag fått dom, det kan nog dröja ett tag tror jag för Sofias dator var lite konstig.

Nu ska jag i alla fall plugga lite spanska, och sen seterra.

hemkunskapsläxa

Hallåå! Sitter här och läser bloggar och ska snart ta mig en titt på hemkunskapsläxan, sen ska jag öva lite kartor på seterra. Medans jag gör detta ska jag kolla på Desperate Housewifes, kanske ett av världens bästa/roligaste/spännande program, eller? Vad är erat favoritprogram?

Aja, vi hörs väl imorn, godnatt!

och så

Tjenis och så. Är hemma från skolan nu och så, väldigt lam skoldag och så, jag gillar att säga och så så nu ska jag lana sims och så.

Ha det bra och så :)

bra jobbat idag tjejer!

Tjenaaa. Matchen idag gick super, vi vann med 17 - 2! Jag gjorde faktiskt ett mål och ett assist, längesen jag gjorde mål så det var gött!

Idag är det söndag (blä) och det betyder skola imorn, SMÄRTA! Det är ju nästan så att man börjar gråta! Vad ska jag mer säga, ha några trevliga sista timmar av denna söndagen!

match imorgon

Tjenaa. Nu ska jag strax sova, har match imorgon. Första seriematchen faktiskt. Denna säsong ska vi spela i en 92/93- serie (jag är 95:a) så vi får hoppas att det går bra, vi är faktiskt ganska bra! Fast jag är väldigt nervös redan nu, det är jag jämt innan match och så. Värst är det nog när man väntar på att få hoppa in på plan, då känns det som man ska kissa ner sig haha.

Nej nu ska jag bara kika igenom alla bloggar, godnatt! Jag vet att denna blogg är väääldigt ointressant men, ah..
// alvi ♥


ny klänning

Todilooo. Sitter och kollar på Just like heaven som går på femman nu, den verkar lite knasig men finns inte så mycket annat att kolla på. Vafan, det är ju för sjutton fredag! Kan inte tevebolagen fixa lite bra program på helgerna? Annars så är jag jävligt trött, ska nog stänga av datorn snart tror jag och sen ska jag sova tills imorgonkväll, hur det nu ska gå..
Föresten, min låtsassyrra hade köpt en klänning på nelly, men den var för liten. Men sen så kikade hon in på min blogg och såg att jag hade skrivit att den var fin, så mamma hade typ hälsat på henne i stockholm och då hade on fått med sig den hem, gött! Tack så mycket Izabella! :D

// alvi ♥

bakning hos Mathilda

Tjenare! Håller på att hjälpa pappa med kvällsmaten, jag är salladsansvarig idag haha.
Följde med Mathilda hem efter skolan, vi åt världens godaste mackor och sen bakade vi kladdkakemuffins och jag gjorde världens smartaste sak! Jag tog typ dubbelt så mycket bakpulver som man skulle haha, dom blev gigantiska!
Hundbajs look alike, hahaha.
Asså sådär stora skulle dom inte vara, verkligen inte..
Sötnosarna :D
// alvi ♥