<3

Man börjar ju gråta när man läser det här, det där med armbandet är ju så fint!
Jag älskar er vänner, ni får aldrig försvinna! <3
// alvi ♥


dåliga förlorare = dålig stil

Hallå! Jag satt faktiskt inte vid datorn över huvudtaget igår så som ni kanske förstår var det därför jag inte bloggade! Spelade i alla fall säsongens sista fotbollsmatch igår och det gick superbra! Vi vann med 3 - 1 men det var lite tråkigt för det andra laget som var Barnarp var sånna himla dåliga förlorade, när vi tackade i slutet som slog dom med sina knytnävar på våra handleder istället för att ta i hand, sånt är så himla dåligt! Nu ska jag läsa igenom alla bloggar som jag läser och sen ska jag faktiskt sova! Godnatt!
// alvi ♥

Mycket lyckad dag!

Hallåå! Förlåt att jag inte bloggade igår men jag var på fotbolls avsluting med laget och killarna, vi åkte till kalmar och kollade på kalmar ff mot ifk göteborg, ifk fick dock stryk men skitsamma! Kom hem så sent så jag bara la mig och sov haha. Dagen var skitrolig och matchen var jättebra, trevligt folk också! Sen på hemvägen fastnade vi i en bilkö, någon hade krockat med en älg, skitläskigt! Sen åt vi på mcdonalds med några ifk-huliganer, haha, dom var fulla kan man säga! Sen när vi ätit träffade vi en annan ifk:are, men han var inte full, han var jättetrevlig! Skitrolig var han också!
Men nu ska jag snart rulla ner till sporthallen och kolla på innebandy! Sen blir det vara "matchvärd" åt damlaget i fotboll, hörs kaaanske ikväll!
Haha, fick Patrik Ekvalls autograf!
// alvi ♥

gott och blandat, lite för många kanske?

Tjena! Har bara inte orkat att logga in här förens nu typ, har käkat pizza, tränat, duschat och nu sitter jag här och typ spyr på grund av alla "gott och blandat" jag har ätit, men dom äääär ju så goda, haha.

Pratar med min bäbisbulle på msn också,  du är bäst bästis<3

// alvi ♥

hemma från barnplågeriet

Åh heeeeerregud! Shit vad jobbigt det var! Men nu efter känner man sig jätteduktig! Stannade faktiskt bara en gång tror jag och det var när vi hade SPRUNGIT upp för den så kallade mördarbacken, den är hemsk! Sen så kanske man stannade nån ynka gång till för att knyta skorna eller för att vänta in kompisarna som ville gå en liten bit, och jag förstår dom för jag höll själv på att spy typ hela tiden haha, men jag är jättenöjd med min tid och så!
Nu ska jag gå ner och käka lite grann och den ska jag och Lillie rulla ner på våra små pinglor (cyklarna) till träningen, alla kommer vara helt döda haha. Men vi blir nog inte så många idag för alla ska typ ha konfa, och när vi är lite folk brukar det vara ganska lama träningar haha.
// alvi ♥

skoljoggen imorgon

Tjosan! Ja, jag har faktiskt ingenting att säga, ingenting speciellt har hänt heller..Men ah, jag lever i alla fall! Vi hörs imorn efter den hemska skoljoggen! JAG KOMMER DÖÖÖÖÖÖ!! Vi ska springa 7,8km och jag orkar fanimej inte det. Eller jo det gör jag säkert men inte nu när man sitter här och håller på att dö av trötthet! Aja, springer med roliga människor och min ipod så jag dör nog inte i alla fall..

// alvi ♥

idol

Tjoooosan! No-provet idag gick ganska bra tror jag, inte överdrivet men inte heller jättedåligt, aja...vi får se helt enkelt haha.
Efter skolan blev det att stressa hem, slutade 15.30 och skulle möta Lillie och Hanna klockan halv fem, så det var lite tight. Träningen var väl ganska rolig men man får ju sina ryck ibland..
Men nu ska jag kolla på idoooool, det som är det roligaste är ju dom första auditionens men nu är det ju bara dom "bra" kvar eller vad man ska säga. Inte helt tråkigt det heller men, ah.. Jag hejjar på Nils iallafall haha, han är så sjukt cool! Men av dom seriösa är nog Towe bäst, hon från Bagges tia!
// alvi ♥

studiedag

Yeeeey, mjukisdag idag igen, haha. Men vad gör det? Studiedag ju! Nu ska jag nörda mig med Sims!
// alvi ♥

måla nailsen

Jahapp, suttit och pluggat nu hela kvällen. Pappa har förhört mig 2 gånger också, och det verkar som jag kan det mesta faktiskt, skönt! Men våran lärare krånglar alltid till det så vi får väl se..
Inte jättekul..
Ska iallfalla måla naglarna nu, vet dock inte vilken färg, hmm..
Tröja från coop forum cup, mjukisar från stadium.
Tror faktiskt det blir det längst till vänster..
// alvi ♥

en söndag fylld av plugg..

Hola amigo! Är hos min kära pappa nu, har hittat batteriladdaren också, så ni får väl troligtvis se en dagens outfit sen ikväll. Haha, har myskläder idag men en liten bild skadar väl inte om vi säger då..

Idag blir det att plugga NO (har prov om ljud på tisdag) och sen blir det att läsa "läsläxan". Läsläxa hade man ju typi ettan/tvåan känner jag men vi kanske är lite efterblivna i våran klass, haha. Vi läser iallafall hur kär får man bli, av Katarina Von Bredow och den är faktiskt väldigt bra tycker jag.
Nej nu ska jag sätta igång, ha en bra söndag!
// alvi ♥



shopping

Hallå! Sitter här på mitt rum och busar med Boston, han biter typ sönder mina byxor för han fattar inte varför jag lyfter bort honom från dom hela tiden, konstig hund..

Har iallfall varit i stan en sväng idag, hittade jeansleggins och en tubtop:
299,95 kr, vero moda.
249,95 kr, vero moda.
Och att boston inte kunde hålla sig ur bilden är ju en annan sak..
// alvi ♥

läxorna tar över mitt liv

Ah, jag är efterbliven på det här med att blogga! Men jag skyller på en sak, och det är alla dom här jävla läxorna vi får! HERREGUD! Så ni kanske inte ska förvänta er jättemånga inlägg per vecka, måste plugga också! Måste bli bättre på det alltså..
Tränade iallafall innan, jävligt gött men min hälsena kändes inte riktigt top notch, och inte heller halsen..men det sket jag faktiskt i, haha.
Har tjockat mig med massa  päronsoda och godis nu också (ja, åååh vad gott Dennis). Och nu ska jag sova, godnatt!
// alvi ♥

jäkla förkyldning!

Hej! Slutade skolan vid ungefär halv 3 och då hämtade mamma mig, hälsenan får vila lite till men jag ska träna imorgon! Men jag undrar hur det ska gå eftersom jag är helt jäkla dunderförkyld? Halsen gör svinont och näsan rinner 24/7, hahaha! Menmen, jag får väl göra mitt bästa! Ska läsa lite i min FRIDA-tidning och kika lite i h&m-katalogen också innan jag måste sova, fast juste! Jag har sovmorgon imorgon ju! Wihoooo! Men nej, då hinner jag öva på no-provet också, skit.
Aja, nu måste jag snyta mig! Ha det bra!
// alvi ♥

roligt man kan ha när man är en liten puppie

Hejhej! Jag är hemma från skolan sen någon timma tillbaka, mamma fick hämta mig eftersom jag går på kryckor *yey*. Men jag pallar inte ha dom idag så det ska bli skönt att slippa dom!
Nu ska jag iallafall sätta igång med alla mina miljarder läxor. Okej kanske inte miljarder men det känns nästan så! No-prov på tisdag, spanska och massa engelska tills imorn, blä.
Hahah, btw; Jag blev lite irriterad på att Boston sprang runt som en dåre på mitt rum och typ sprang över mig så jag gav honom en sån här push-up-kudde  som man får med i bh;n som låg på golvet. HAHHA! Den var antagligen vääldigt rolig att leka med så han har sprunit runt här i ungefär 10 minuter och lekt med den, konstiga hund..
// alvi ♥

sen läxa

Hej vänner! Nu sitter jag i min säng och kollar på 5:an, vet inte vad det var för något men det var typ nån film..
Ska snart ta upp hemkunskapsläxan ur min väska också, liiite sent eftersom den är tills imorgon men bättre sent än aldrig eller hur?
..ah, ska nog stänga av datorn nu. Godnatt!
//alvi ♥

mot slätten

Hinner inte skriva så mkt, ska iväg och kolla på våran träning, hörs kanske ikväll!
// alvi ♥

BUHUUU!!

BUUUUHUUUUUUUU!!!! JAG HAR HÄLSENEINFLAMMATION IGEEEEEEEEEEEEEEN!!! FAN PÅ DET!!
Godnatt!
// alvi ♥

innebandy hela dagen!

*gääääääääääääääääsp* FAN VAD JAG ÄR TRÖTT!!
Är hemma nu och har varit det i en massa timmar, eller ah, sen 18.00 iallafall! Har bara inte orkat sätta mig vid datorn..
Matcherna var iallafall superroliga. Vi spela 3 ggr 20 och sen var det ju 2 st matcher! Första matchen förlorade vi med 4 - 2 tror jag det var, dommarn var dock lite blind i denna match, dom använde sina armar i ryggen heeeeeeeeeeeela tiden! Lite smått irriterande sådär! Btw, Jossan (som är målis) blev matchens lirare, inte heeelt oväntat om man säger så! Du är grym bästa vän, landslaget nästa!
Efter 40 minuter var det dags för nästa match! den var vi så sjuuukt bra i och vi vann med 11 - 3! BRA JOBBAT TJEJER!! Denna gång var det Fiona som blev matchens lirare! Inte heller helt oväntat!
Om jag ska sammanfatta dagens så säger jag SKITKUL! Godnatt!
VI ÄR BÄST TJEJER! ♥ (gammal bild så endel på bilden har slutat och endel var inte med idag)
// alvi ♥

blir att gå upp tidgt imorn!

Nu ska jag nog stänga av datorn snart, ska upp tidgt imorn..
Samling i sporthallen 09.30! Jag och innebandylaget ska åka till Linköping? Lidköping? Ah nånting sånt, troooor det var Linköping, hahaha! Vi ska iallfall spela 2 st matcher, önska oss lycka till!
Bloggar inte innan jag åker så vi hörs när jag är hemma i lugn och ro istället! Hade så bra sålänge!
// alvi ♥

massvis med tävlingar!

Jag är också med i denna tävlingen hos Linda! Hon har ett helt gäng med tävlingar på gång!!

Tävling hos linda!

Hej igen! Jag är med och tävlar om ett halsband här! För övrigt så har Linda en toppenblogg! Kika in ni också! :D


// alvi ♥

tandhemcykling

Hallååå! Börjar jag med samma ord varenda dag?
Blev väckt vid 10 ungefär och då käkade jag frulle och sen så åkte jag och min family till min låtsasmammas mamma och pappa! Där cyklade jag och mina 2 systrar tandhemcykel, SKITKUL! Det var ganska svårt att styra men jag ägde, höhö! Däremot hände det en liten olycka..vi körde rätt in i en hallonbuske med brännnässlor :S
Det var inte mitt fel, det var halt i gräset..
// alvi ♥


kräftor gott..men ändå äckligt?!

Hallå vänner! Nu är jag hemma från träningen och har t.om hunnit äta och duscha! Träningen var askul..! Men frågan är hur jävla varmt det kan bli i en sporthall!? Herregud alltså, typ kokpunkt (tack Bosse för du lärde mig det ordet ;) )
När jag kom hem så skulle vi käka kräftor, det är gott..men ändå äckligt. Även om jag har duschat i typ en halvtimme nu så stinker mina fingrar...anus eller nåt, hahaha! Nej men dom luktar verkligen illa, ueeew!
Hade tänkt att jag skulle spela lite sims nu, ämdå ingen rolig människa inne på msn och bloggarna har jag nog läst igenom snart så det blir sims för min del!

Vad ska ni göra en fredagkväll som denna?

// alvi ♥

Innebandytime

Hallå! Nu sitter jag här hemma i lugn och ro, ska väl om typ..30-45 minuter dra iväg till sporthallen och träna innebandy tänkte jag, känns inte så jättelockande nu men sen när man väl är det äger det skiten ur allt annat i hela världen! Sant faktiskt..
Skolan idag var väl ganska rolig, började med idrott klockan 09.10 där jag tränar fotboll så jag cyklade direkt dit. Sen hade vi NO som sög röv, och sen mat. Det var smarrebarre-pizza men våran skola är så fattig så dom har dragit in på såsen nu också..damp! Efter det hade vi bild och jag suger på det så den lektionen ska vi inte prata om..
Sen hade vi iallafall SO och då skulle jag och Emma berätta för hela klassen om 3 st nyheter som har hänt denna veckan, det gick väldigt bra tror jag haha, förutom att min lärare sa " vilket härligt leende våran nyhetsuppläsare har", hahah, det var pinsamt, jag skrattar och ler typ hela tiden men ändå..
Nej nu ska jag kika runt lite på internet och sen sticka iväg! Ha en riktigt mysig fredagkväll allihopa!
// alvi ♥

sjuk?

Hejsan! Sitter nu här och väntar på att nagellacket ska torka, tar sån jäkla lång tid tycker jag! Skippade träningen idag också, mådde inte alls bra. Hade jäkligt ont i magen och kände mig allmänt sjuk, ni vet när man fryser men är ändå varm? Man känner sig sådär sjuk liksom! Men jag kommer till skolan imorn iallafall, har sovmorgon, wohooo!
Hoppas pappa ska börja med maten snart också, är vrålhungrig..!
Huuuuuuuuuuuuur snygga är inte dessa då? :O WAAAAAAAAAAAAAAH! Kanske visat dom innan men dom ska jag bannemig ha!
// alvi ♥

den mysiga lilla nyheten..

..mina småsystrar har skaffat små söta kaniner!
Bamse!
Frank!
// alvi

död kamera

Hej vänner! Jag kom hem för typ en och en halv timme sedan så jag har hunnit äta och lite så, den där lilla mysiga saken kommer nog ikväll, kameran har dött och jag hittar inte laddaren! Väldigt irriterande faktiskt!
Nu kollar på på Tyra banks show och pratar med champinjonen (adam) på msn, historien bakom namnet champinjonen får jag nog inte skriva här, hahaha, då blir han nog iiinte såå glad, haha! Och snart ska jag plugga, alltså fan jag pallar inte det, men om man inte vill jobba på statoil så..
Jag ursäktar också till 0 bilder dom här senaste dagarna, men orsaken står ju där uppe så..
// alvi ♥

hel del att göra

Hallååå! Idag har jag hunnit med att träna och vara i skolan såklart! Och sen ska jag hinna med att äta, duscha, kolla på premiären av idol, plugga och förhoppningsvis visa en mysig sak för er!
Men nu börjar idol, chaooo!
// alvi ♥

a lot of homeworks

Hejhej! SHIT VAD MYCKET LÄXOR JAG HAAAAAAAAAR!! Herregud alltså! Bara så där i början bara kastar dom massa läxor på oss! Suttit med både matte och SO sen jag kom hem nu! Ska läsa lite i någon cpbok också, hallå...lite respekt mot barnen lärare? Hahaha! Aja, jag får väl sätta igång nu då, och ursäkta för vääääldigt ointressanta inlägg säger jag bara!
// alvi ♥

känner mig hemma hos julia, haha.

Hallå vänner! Nu är jag tillbaka efter ungefär ett dygn utan dator! Förstår faktiskt inte hur jag har klarat mig haha!
Åkte som sagt till julia igårkväll och stannade där tills imorse, då drog vi in till stan och gick en sväng där. Åhlens var det enda som var öppet men som den shopaholic jag är hittade jag förstås någonting jag vill ha ändå, haha får se hur det blir med det! En stickad kofta var det iallafall!
Och nu är klockan mycket så jag måste sova! Godnatt!

Dagens outfit.
// alvi ♥

Alva är inte här.

Hej :D
Nu är det alvas kompis Mathilda här. Detta känns jätte läskigt att vara inne på någon annans blogg x) men jag ska göra mitt bästa. Alva har inte tillgång till data ikväll, så hon bad mig att skriva ett inlägg.

Alva är hos Julia ikväll. Dom har varit  på o´learys och käkat, haha hon raporterade att hon var as mätt, och som förrätt åt dom någon guacamole :). Hon sover där tills i morgon. Och i morgon ska dom gå på bio, jag tror det var Sommaren med Göran. Den är bäst! Verkligen något att rekomendera :D Hon uppdaterar när hon kommer hem i morgon.

Hejdå!

Kika gärna in på min blogg :D
www.mathildaakarlsson.blogg.se


I (L) INNEBANDY

Hej allihopa! Jag är efterbliven på att blogga, haha.
Sitter iallafall här nyduschad efter träningen som var innan, innebandy is the shiiiet! Fick spela back idag, (waaah!) men det var väl kul och så, haha, kul med något nytt! Vad gör jag annars? Njaae, chattar med bullen och dennebooi på msn typ, kul med jävligt dryga vänner är det iallafall, hahaha!
Nej men nu ska jag prata klart med mina käääära vänner! Vi hörs imorgon!
// alvi ♥

jädrans läxor

Hallååå! Sorry att jag inte uppdaterade senare på kvällen men dom jäkla glosorna ville inte sätta sig i min hjärna! Men förhöret gick ändå ganska bra tror jag! Idag är det mer läxor...EU-läxa, skittråkigt! Menmen, vill ju inte ha IG direkt haha. Aja, nu ska jag kolla lite på Lyxfällan (CSI:avsnittet har jag redan sett, thihi) och sen får jag väl ta tag i min läxa, korv på det! Har sovmorgon imorgon också så jag kan ju vara vaken lite extra idag, weeeey!
btw, jag vet att jag suger på att lägga in bilder och så, men kameran som VILL samarbeta är hos min pappa, glömde liksom den där..smart.
// alvi ♥

plugg

Jag är en dålig bloggare, jag vet..

Sitter iallfall i min säng med datorn framför mig, borde göra min läxor och det ska jag...snart! Har engelska och spanska, i engelskan är det typ 35 glosor och i spanskan är det ett gäng meningar. Även om jag har ganska lätt för att lära in glosor så orkar jag verkligen inte!
Nej men nu måste jag plugga, ska bara kolla in några bloggar först! Vi hörs ikväll!
// alvi ♥

Lysekil

Hejsan! Blir sen uppdatering idag, det funkade inte att logga in innan, damp. Nu är jag iallafall hemma efter en dag i Lysekil! Blev faktiskt en ganska lyckad dag tycker jag! Trevlig bussresa, jävligt roliga filmer (eller var säger du jossan? HAHAHH!) och kanonväder! Riktigt bra! Sen när vi kom hem gick jag ner till Dennis och kollade på j-lagets träning med honom och sen gick jag hem och duschade, och nu ska jag göra situps och läxa. Så godnatt!
//  alvi ♥