Tre sanningar

Tre sanningar om mig!

- Jag har två stycken bästa vänner, julia, och jossan. Som jag litar på till tusen!

- Jag älskar serier som CSI, Criminal Minds, Bones, ja..kriminalserier eller vad man säger!

- Jag tycker att innebandy är mycket roligare än fotboll, spelar både och men innebandyn har haft uppehåll nu under sommarn, drar igång nu i augusti igen. 

 
Fotbollslaget! 

Pipande valpar

Hej och förlåt för dålig uppdatering! Gick upp runt halv ett idag eftersom våra jobbiga valpar vägrade sova igår natt så jag kunde inte heller sova eftersom dom höll på att pipa och gnälla mitt i natten..



Sen har jag dampat lite på min mobil som raderade alla mina bilder på "bilder" och bytte tema hej vilt, damp..

Mormor har varit här och bett om hjälp. Hon kan inte sms;a så jag fick hjälpa henne men hon hade pillat på massa knappar så jag fattade noll, hahaha. Och sen har hon Nokia också så det gör ju inte saken lättare. 

Just nu kollar jag på Top model och undrar varför jag skriver så många stycken, haha. Och detta inlägg var tråkigt..

// alvi ♥


bedtime

Gokväll kära vänner, haha. Tänkta ta och sova snart så jag skulle bara säga godnatt, godnatt! Hahaha..

// alvi ♥

Regn, regn, regn..

Hallå allihopa! Nu har jag precis klätt på mig lite slappkläder (ja, jag vet att klockan är över halv tre), men jag ska träna idag igen snart så ingen idé att smutsa ner några snygga kläder, haha. Ska bli väldigt roligt att träna i regnet tycker jag *hosthost* men man kan ju inte bara skita i det bara för att det ösregnar? Nejnej!

Skulle precis lägga valparnas torrfoder i blöt när jag till min förskräckelse insåg att deras mat var slut, shiiiit! Måste ringa mamma...!

// alvi ♥

csi

Jaha, nu sitter jag här igen, för den 8382 gången detta regniga sommarlov och kollar på mitt älskade csi (csi och criminal minds är favvosar inom tevevärlden). Just detta avsnitt var inte så jätteintressant och roligt, kan vara för att jag sitter med ögonen kikandes mot datorskärmen? Haha. Men efter detta avsnitt ska jag noga krypa ner under täcket och bara..sooovaaaa, i lööööve it! 

// alvi ♥

Gravid? Hahah

Nu har jag och min lillasyster kommit hem från våran mormor! Vi cyklade dit och åt för en stund sen för jag orkade inte laga mat, men vi fick iallafall VÄRLDENS GODASTE FLÄSKPANNKAKA!!! Min mormor är kung i köket säger jag bara, längesen jag var så mätt *skrattar* Tog kort på min lillasysters mage efter maten och hpn såg verkligen gravid ut, mormor har nog aldrig sett mig skratta så mycket och jag har faktiskt inte sett henne skratta sådär mycket jag heller faktiskt, hahaha. Bebisen ska iallafall heta Elenora  *skrattar*. 

Nu ska jag nog kolla lite på "en shopaholics bekännelser". Stavningen kanske inte var den bästa men jag har ju faktiskt sommarlov..so what? 

// alvi ♥

Valpar

Godmorgon och heej! Idag vaknade jag ganska tidigt för att mamma åkte på konferans (stavas?) vid typ 05.30 tiden så jag vaknade jag då och sen så vaknade jag igen typ vid..9 kanske? Av att valparna skrek typ, hahha. Väldigt störande faktiskt! Men sen fick dom lite blött torrfoder av syster så då blev dom tysta, *pust*. Så nu har jag busat lite med dom och dom är verkligen, vad ska man säga...riktigt busiga. 



Här är dom dock inte lika busiga, haha.
 
// alvi ♥

"My new bff"

Sådäär, nu har jag kommit hem från träningen och duschat och gjort mig färdig för kvällen även om jag inte ska sova på typ 4-5 timmar. Jag sitter just nu och kikar lite halvt på "Paris hilton's my new bff" ganska lamt och...lamt, haha. Menmen, det finns inte något annat intressant att kolla på så vad gör man? 

// alvi ♥ 

fotboll!

Godmorgon!

Nu ska jag snart käka middag som består av chicken, pommes och bearnaisesås (stavas det så?). Och sen blir det väl nästan dags att sätta på sig fotbollsskorna, benskydd, tröja och shorts för att dra ner till slätten och träna fotboll! Mucho kul men min kondition lär ju inte vara en den bästa..

// alvi ♥

Totalstrejkning

FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT!!!!! Mitt internet har totalstrejkat sen igår kväll och jag har t.om gråtig, ja, GRÅTIT för att mitt internet inte funkat! HAHAHAH! Jag är ju som jag är men man kan faktiskt jämföra det med att ta ifrån en knarkare ens knark, eller en liten unges napp eller något annat beroende! Menmen, nu ska jag titta färdigt på Criminal Minds som går på femman, wiiiho, mitt favoritprogram! 

Puss och kram!

// alvi ♥

Ullared

Hejsan och förlåt för dålig uppdatering idag men jag haaaar ju faktiskt inte varit hemma! Jag har ju varit i Ullared, och kära Jossan följde ju med också!! Myyyycket trevligt faktiskt, gissa hur trött jag är nu? Jag är lika trött som Jossan är ett pucko, HAHAHAHH! Inte nåt långt inlägg idag men som sagt jag är astrött och ska sova nu!



Inköpen.


Jossan, HAHAHAHAHAHAHA!!! Jag var bara tvungen! 

// alvi ♥

Jossan är awesome!

Tjena tjena! Nu sitter jag och jossan här och kollar på 102 dalmatiner som går på 4:an! Innan det satt vi och flabbade åt sommarkrysser, en ful godisapa, och min FRIDA-tidning! Hahahaha! Snacka om humor, och grejjen är att vi har samma humor också! Hur bra är inte det, en bästis med samma humor?!  ASBRA kan jag säga! Men nu ska vi nog snart borsta tänderna och sova eftersom vi ska gå upp klockan 6 (!!!!!) imorgon för att åka till ullared! Har gjort upp en liten inköpslista och ni kommer få se vad jag köpt imorn-kväll!

Godnatt!

// alvi ♥

Dagens outfit

Dagens outfit: 


Dålig bild idag igen -.-
Byxor - JC, typ..3 år sen?
Tröja - Gran canaria, De snudos.

// alvi ♥

hej sömntuta!

Tjena! 
Nu har jag vaknat för en stund sen (12.30) oj vad länge jag sov idag! Men jag slog ändå inte rekordet som ligger på 13.30! Attans, hahah! Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, jossan kommer ju hit ikväll för att sova, men nu på dagen har jag faktiskt ingen aning. Blir väl att dega lite, I like! 

 Bild från igår, askul! 

Men ni får ha det bäst! 

// alvi ♥

ny design

Godkväll får jag väl ändå säga, klockan är faktiskt kvart i tolv! Jag går och lägger mej väldigt sent nu på sommarlovet känner jag, kommer vara helt död när skolan börjar och man ska upp tidgt på morgonen, åhh..vill inte ens tänka på skolan!!

Endel kanske ser att jag har skaffat en ny design + header här på bloggen, och ni som inte kan se den kan klicka lite på knappen "F5" några gånger så det uppdateras, då ska det nog funka!! Och jag får tacka Tilda så jättemycket för det var hon som satt i säkert 1 - 2 timmar och fixade denna åt mej! TACK!! Hon är en skitduktig fotograf också, så kolla gärna hennes bilder på hennes blogg. Awesome!

// alvi ♥

hemma från jossan!

Hejhej! Jag kom nyss hem från jossan då, vart där enda sen imorse! Väldigt länge och väldigt kul (som alltid med den rumpungen)! Vi var ute i skogen i åtminstone 1-2 timmar och tog kort och lekte fjortisar, hahah! Men hon har inte skickat dom bilderna än så dom kanske ni får se imorn, alla är dock inte så vackra, hahhha! Vi har också bestämt att lilla jossan följer med mej, mamma, thea och våran granne jenny till ullared på söndag, så jossan ska sova hos oss imorgon tills på söndag då. För vi ska nämligen gå upp klockan 6 (!!!!) på morgonen! SHIT JAG KOMMER DÖ! Menmen, det ska nog gå bra..får vi hoppas iaf!

Här kommer en dagens outfit iaf!



Ursäkta den suddiga bilden!!

Jeanstights- bikbok
Tröja- ginatricot

// alvi ♥

dåligt samvete..

Nu tänkte jag ta och sova för kvällen! Mamma väcker mej väl klockan 10 eller någonting imorgon för då ska hon till IKEA med mormor så då skjutsar hon mej på en gång, så slipper jag gå! *yeeeeeeeees!* Usch vad tjock och otränad jag känner mej nu, helt frukstansvärt, blääääeusch! Menmen, GODNATT SÖTNOSAR!

// alvi ♥

fula brills

Godmorgon! Okej, klockan är 10 i två men ändå! Jag vaknade inte nu om ni trodde det. Valparna väcker oss tidigt i detta huset, haha. Aja..idag ska jag typ fixa iordning det sista på mitt rum och sen åker vi nog en sväng till IKEA och köper köksbord om dom har kommit in för dom var slut igår..

Dagens outfit:



Tröja - bikbok förra året
Jeans - Vingåkers factory outlet



Sen åker dom här grymt fula glasögonen på för jag har haft ont i huvet hela veckan och mami tror det beror på att jag kollar på teve och sitter vid dator i mitt mörka rum...så vi provar. Ser ut som en gammal kärring i dom men jag tänker inte åka till IKEA med domma som tur är!

// alvi ♥


shopoholic

599 kr

349 kr

499 kr


549 kr

399 kr

Hur jävla snygga är inte dessa klänningar från nelly? JAG DÖR!!

Sovdags

Nu ska jag stänga av datorn snart och kolla klart på "two and a half men" . Godnaaaaaaaaaatt sötnosar!

// alvi ♥

Hemma!

Hallåååå! Nu är jag hemma från storstan! Ganska skönt faktiskt men skulle gärna gått runt i affärerna i 4 - 5 timmar till om jag fick, eller hade haft råd rättare sagt, hahah. Menmen, lite grejjer fick jag med mej hem iaf! Och det är väääldigt gött! Och en sakn till som är säker är att det är VÄLDIGT orättvist att stockholm ska få ha typ 4 eller 5 H&M butiker och typ 3 Ginabutiker! Varför får inte vi ha det? Vi har ju bara 2 H&M och 1 såg du vad jag skrev? 1 !!! Gina i hela jkpg!! *arg*  Och då blir det ju såhär att om någonting tar slut i en affär i stockholm så kan man ju till nästa som ligger rätt över gatan! Men vi? Jo vi får åka till en annan stad eller skita i den fina tröjan eller vad det nu är vi har hittat, och det är väldigt svårt för en tjej kan jag säga, eller..iaf för mej!

Vi ska nog åka upp en hel helg i höst och shoppa både fredagen och lördagen, wiiihooo! "I ♥ shopping!"

Vi var också på fotboll, Hammarby - Örgryte eftersom min låtsassyrras kille precis skrivit på för Hammarby, det kanske jag sagt? Aja, skitsamma! Matchen slutade iaf 1 - 0 eller 2 - 0 (dåligt minne) till örgryte..

Vi var på kolmården (hahah) på vägen upp till stockholm också. Vi fick klappa delfiner faktiskt, dom kändes som blöta gummistövlar, hahha. Men det var mysigt! Nu är jag då iaf hemma och här kommer lite bilder på vad som hänt i igår och idag och vad jag fick med mej hem.



Hade visst bara en väldigt inzoomad bild på en gorilla och lilla bäbisen. Naaw.



Orkar bara lägga ut en bild från matchen, haha.



Tröja - gina tricot 149 kr
Jeanstights- Bikbok 149 kr
Baggyjeans - bikbok 299 kr.
Köpte ett par svarta shutter shades också, kunde inte motstå, haha.

Haha, jag köpte likadana jeans som jag redan har men enligt dig är dom riktigt snygga och sköna! Och ett plus var ju att det var riktigt jävla mkt rea på dom, hade faktiskt kostat 1199 innan!

jag skrev faktiskt "lite bilder" ;)

// alvi ♥

bedtime

Hello snyggingar! Nu ska jag snart stänga av stenklumpen och hoppa i säng, eller..jag ligger ju redan i sängen men sova liksom! Hahaha, så godnatt!

Ajuste, kommer inte blogga förens tisdagkväll så att ni vet!

// alvi ♥

Renovering + stan

Hellu! Ursäkta för lite dålig uppdatering idag men det har varit fullt upp här hemma! Redan klockan 11 imorse så blev jag utkastad från mitt rum för Peter skulle börja tapetsera! Men nu är det klart, en riktig färgklick! Men det är nice.

 Jag, mamma och Thea åkte iaf in till stan när Peter hade en liten bit kvar på tapetseringen och köpte en matta, lite ljus, blommor, krukor, typ madrass, sängkappa, sängben, och en liten klädförvaringsgrej!






Okej, inte riktigt klart. Ska köpa ny tvbänk, skrivbord och överkast..



Och rensa lite skit på den här saken..



Sådär :)

// alvi ♥


23:19

Japp, så mkt är klockan. Jag får nog strax ta och nana lite..

Men iaf så beställde jag ju en svea-väskan för ett tag sen och den är i säkra händer hos mej nu! WEEEEEEEEEEEEEEEEHOOOOO!! Den ska jag steka med i stockholm på måndag. Ajuste, det kanske jag inte berättat? Ska till kolmården på måndag och sen åker vi till Estocolmo och tar en tur på stan och sen är det dags att kolla när min låtsassysters pojkvän spelar sin debutmatch för Hammarby! och sen blir det att spendera natten på hotell. Naaaaajs!

Sådär ligger det till!



Grr på den säger jag bara!!

// alvi ♥

Dagens fråga

Har du någon gång legat i din säng med en 5 veckor gammal valp på magen och samtidigt sjungit men fått avbryta sången för att den lilla valpen biter dig i läppen och slickar dig i hela ansiktet?

- Det har jag.



// alvi ♥

Trött på mina j*vla grannar!

Vaknade som alla andra dagar av mina cp-grannar som är ute och skriker och lipar tidigt på morgonen precis utanför mitt öppna fönster! Lust att skjuta asen..

Menmen, nu ska vi inte vara sånna! Mamma och Peter har just åkt till något ställe för att kolla på trav. ASKUL! Not..Tråkiga hästar som springer liksom? Jag förstår mig inte på det där...

Men vad ska jag göra idag, jo..om jag har tur så kör pappa hem min Svea-väska som jag beställde från nelly som han har hämtat på posten. Vad finns det mer att säga? Huuum..kanske att jag ska käka frulle nu! Åhh, vad intressant!

Hare bra!

// alvi ♥

Nya tapeter!

Juste! Glömde säga att tapeterna har kommit! Så nu är det bara att sätta Peter i arbete här hemma för här ska tapetseras! Weeejj!



Just nu är det såhär "snyggt" med spackel och allt.



Men snart ska dom här snyggingarna upp på väggen! Wiiiho! ÄNTLIGEN!

// alvi ♥

Bra eller inte!?

Var som sagt på Media Markt idag och kollade på laptop, jag har ju som sagt kollat på en packard bell men en av våra grannar som jobbar med datorer säger att jag ska köpa en Dell. Huum, vettisjön hur jag ska göra...
Hittade iaf en rosa assnygg där på Media Markt men den kostade typ 11 000 så den var nog inte ens att tänka på, haha.



Men nu ska jag ta bort mitt nagellack och måla på nytt! Från bubbelgum'srosa till svart, weej.

Sov sött dröm blött! Thehe, paow och kanske Mathilda fattar. ;)

// alvi ♥


Äntligen fint väder!

Hallå! Idag när jag vaknade klockan halv elva typ dröjde det inte länge förens hela grannskaran kom in och skulle kolla på puppiesarna! Hahah, två småbarn och tre vuxna så sitter jag där i pyjamas och rufsigt hår, hahah!

Men nu ska vi strax åka in till stan och kolla på min dator och hämta mina tapeter som har kommit! Wihoo! Och sen om jag får min vilja igenom så går vi nog lite på stan/a6 också! Haha.

Ha en fortsatt bra dag!

// alvi ♥

Hemma från bion!

Hejsan! Nu har jag för en stund sen kommit hem från bion! Vi såg då Brüno och jag kan säga att det var en väldigt speciell film! Haha! Och jag kan säga såhär att ni som är homofober ska inte se den! Haha!

Paow skickade precis valpbilderna som hon tog idag, så jag kan lägga upp några. Jag kan iaf säga att dom är UNDERBARA!



Yoda (köparna har bestämt namn nu) leker i gräset.



Zlatten hittade en något stor boll!? haha



Boston i gräset.



Yoda och jättebollen!



Boston and the ball!



Zlatten.



Busungarna Yoda och Zlatan.



Yoda.



Även om dom har små tänder så gör det ganska ont att bli biten i näsan, haha.

Det där är vad jag kallar en bildbomb! Haha!

// alvi ♥

Paow is here

Hellu!
Nu sitter jag här i min lillasysters rum (mitt rum renoveras) med Paow då, hahah. Hon kom hit typ vid halv ett, och vi satte oss direkt i trädgården med puppiesarna och Paowis tog superfina kort med sin systemkamera som hon sen skickar till mej så ni får se! Snällt va?!

Mamma är och handlar lite fika och mat nu som vi ska käka om en stund och ikväll blir det förhoppningsvis bio! Vi ska se Brüno! Någon som sett den? Isf är den bra?

Men vi hörs nog ikväll innan eller efter bion skulle jag tro! Ni får ha det så bra tills dess.

// alvi ♥


Världens sötaste valpar!

För er som läste förra inlägget så skrev jag ju att jag skulle pussa på puppiesarna. Och det är precis vad jag gjort nu och eftersom kameran var med så kommer det massa bilder nu!



Ronaldo och Zlatan myser.



Boston och Zlatan.



Mys med Ronaldo.



Allihopa sover efter en stunds bus!

Erkänn, världens sötaste vaplar?! Chihuahua's är det föresten!

Trög fluga

Hallå! Idag väcktes jag klockan 10 (för att man inte får sova i detta hus då) men gick inte upp förens halv elva då jag blev tvingad att äta frukost. Blääe!

Klockan har hunnit slå 11:17 men jag har hunnit med mycket redan!
1. Dampa på en fluga som inte fattar att det inte går att flyga rätt igenom ett fönster?!
2. Skälla på min lillasyster för hon kan inte dricka normalt!
3. And,  like always så har jag dampat på min stenklump!

Nu kanske ni förstår lite hur jag har det på mornarna, haha. Men nu ska iaf borsta tänderna och sen ska jag packa det sista för jag ska åka till min mamma lite, eller lite och lite. Ska stanna där tills på fredag! Men nu måste jag dra så att jag hinner pussa extra mycket på puppiesarna som vi har där hemma!

Ha det finfint!

// alvi ♥

Trött på min sketna stenklump!

Nää, nu börjar klockan närma sig elva så jag ska nog stänga av min tunga stenklump till laptop (ja, jag sparar till en ny) om jag ska orka mej upp imorgon bitti. För i detta huset får man ju aldrig sova! Låt mej sova för helvete!

Vill ni se en bild på datorn jag ska köpa? Jag lägger in en bild iaf! Om någon har en sådan eller vet något om den kan ni ju alltid kommentera om den är bra eller inte om ni vill.


Puss och godnatt!

// alvi ♥

Grilldags!

Hallåå! Nu sitter jag här och har nyss duschat. Jossan rullade hem för en stund sen så jag tänkte vara lite fräsch innan vi ska äta med våra kompisar, eller, pappas och helenas kompisar rättare sagt! Man blir ju lätt svettig i denna värmen när man också springer runt med en boll vid fötterna! Men maten är inte riktigt klar än så jag kanske ska passa på att städa lite i mitt rum? Det var nog en bra idé ja..

Ha en fortsatt bra kväll! Kram.

// alvi ♥

Mätt i magen

Sådäääär. Nu har jag och Paow (hahah) käkat middag! Pyttipanna med stekt ägg blev det! Yummieee. Vi skulle egentligen käka grandiosa pan pizza så vi öppnade en och så sa jag till paow med billys pan pizza reklamen i rösten;
- In i mikron!
Hon vände på sig och letade eftyer mikron men ingen mikro fanns för den började brinna häromdagen! HAHAHHA! Gissa om vi skrattade? Men nu är vi iaf mätta i magarna och ska nog hitta på något.

// alvi ♥

Bättre än orginalet!



Denna versionen är mycket bättre än orginalet! Lyssna och njuuut..

Godmorgon!

Nu har jag precis käkat frulle bestående av jordgubbar med milk och en tekaka, jordgubbar smakar som bäst på sommar'n! Vi har ett jordgubb/smultronland i trädgården som typ är tomt nu när vi gått där med våra  sugna fingrar! haha.

Nu väntar jag bara på att jossan, eller paow (haha, nytt smeknamn) ska komma rullande på sin cykel så att vi kan va idag, alltid lika kul med dej bästispaow! hahaha!  




Bilden är från när vi va på ett fjortiskalas! hahah, Jossan är då den blonda!

FOTOTÄVLING!



tänkte vara med i denna fototävlingen ;p http://rebeccasegermark.devote.se/

Frisör nästa?



grr! Hur het är inte denna människa då? ;OO

Med tanke på rubrikern så har jag precis tvättat mina systrars hår, thea hade nackspärr så hon kunde inte böja sin nacke. Men eftersom jag är snäll mot mina syskon högst 3 gånger om året och det va en sån dag idag så tvättade jag gärna det ;)